Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAO JE PRESKUP

Abramovič: Riješite se tog Joea Colea!

Joe Cole
AFP
04.05.2010.
u 11:01

Ruski milijarder Roman Abramovič, vlasnik londonskog Chelseaja, uputio je poruku svima u klubu da ne želi više trošiti veliki novac na 28-godišnjeg Joea Colea.

Engleski reprezentativac je malo participirao u aktualnoj sezoni gdje će Chelsea vrlo vjerojatno proslaviti naslov prvaka. Osim ozljede, Cole se, i dok je bio zdrav, nije uspio nametnuti novom treneru na Stamford Bridgeu Carlu Ancelottiju te je postigao tek dva pogotka tijekom Premiership sezone.

"Riješite ga se!", navodno je rekao Abramovič.

Unatoč tome što malo igra, klub godišnje na Coleove plaće troši 6.2 milijuna engleskih funti i izgleda da je klub u ovom trenutku bliže tome da proda odličnog nogometaša, nego da ga zadrži pod svojim svodovima.

Već postoji i zainteresirana strana, najavljuju engleski mediji. Liverpool će, po njihovim navodima, uskoro početi pregovore s Chelseajem oko nogometaša koji je odigrao 53 utakmice za englesku reprezentaciju te u njoj postigao 10 pogodaka.

U Chelseaju je Cole od 2003. godine, odakle je došao iz West Hama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije