Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO KREDIBILITET

Njemačka legenda Beckenbauer sve manje vjeruje Fifi

Franz Beckenbauer
Marko Lukunić/Pixsell
14.12.2010.
u 18:20

Franz Beckenbauer izjavio je da ima mnogo manje povjerenja u Fifu nakon glasovanja za domaćine SP-a 2018. i 2022. godine.

Njemačka nogometna legenda bio je među dvadesetoricom članova Izvršnog odbora Fife koji su sudjelovali u glasovanju. Kaiser Franz izjavio je da mu smeta što su neki kandidati, pogotovu Engleska i Australija koje su dobile samo po jedan glas, bili osramoćeni.

Još prije glasovanja priopćio je da će se u ožujku povući s funkcije člana IO Fife.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
19:02 14.12.2010.

za divno čudo, francu ne smeta kriminal i korupcija u sportu. valjda se samo t ako može pobjeđivati... a što je trebalo napraviti, pohvaliti engleze za kupovanje glasova? problem je nastao baš onda kad su uhvaćeni... nije ni salt lak city izbugio zimske olimpijske, jer su im dokazali kupovanje glasova. može on laprdati što hoće, ali zar nije sramota da engleski klubovi u svojim udarnim postavama nemaju niti jednog engleza? zar je pošteno da engleska ima 4 kluba u ligi prvaka s takvim momčadima? nek se uvede nacionalni koeficijent koji će uključiti strance, valorizirati momčadi s više domaćih igrača, iz svojeg uzgoja (ko da su prasci!). i prije su glasovali korumpirani članovi fife, eufe, olipmijci.. i to je javna tajna. afrika je dobila svjetsko radi čega? da se fasad može i dalje navlačiti? pa neka. nek nijemci odustanu od svjetskog. ako im to toliko smeta. sramoćenje mu je problem? a suce nije sramota što bezočno sude penale i dijele crvene? i direktno utječu na rezultat. to nije problem, a francek? ti si legenda... svašta. možda štediš u hypo banki?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije