Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatan preokret

Niti jedna momčad ove sezone nije doživjela šokova kao Bilićeva: To je razočaravajuće

West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.11.2016.
u 08:18

- Tri minute prije kraja imali smo 2:1, a izgubili smo. To je baš razočaravajuće.

Kakve je frustracije jučer u samo 160 sekundi doživio Slaven Bilić. West Ham je u londonskom derbiju protiv Tottenhama dvaput vodio (1:0 - Michail Antonio u 24. i 2:1 Manuel Lanzini u 68. minuti), a na kraju je izgubio 2:3. Dva pogotka je u samo 160 sekundi u završnici utakmice zabio Harry Kane (89. i 91. minuta).

- Tri minute prije kraja imali smo 2:1, a izgubili smo. To je baš razočaravajuće. Prvih pola sata bili smo bolji, a onda smo prebrzo gubili lopte. No, pokazali smo da možemo odigrati dobro - kazao je Slaven Bilić.

Niti jedna momčad u Engleskoj nije izgubila toliko dobivenih utakmica. Ove su sezone na taj način ispustili čak osam bodova. S 19 bodova sada bi lovili Europu.

Tottenham je i dalje ostao jedina neporažena momčad u Engleskoj.

Duga je povijest sukoba između Josea Mourinha i Arsena Wengera. Jučer su Manchester United i Arsenal odigrali 1:1. Dva trenera su se rukovala, no okrenuli su glave u suprotnom smjeru. Juan Mata zabio je za 1:0 u 68. minuti, a topnici su se spasili u 89. minuti kada je zabio Olivier Giroud.

Jose Mourinho u 12 utakmica nikada nije izgubio protiv Wengera u engleskom prvenstvu (sedam pobjeda i pet remija)

Mourinho je bio malo drugačijeg raspoloženja:

- Ispustili smo dva boda. Bili smo bolja momčad. Nisu imali šanse pobijediti. Moja momčad je najnesretnija u ligi. Ne vjerujem da sudac namjerno nije dosudio jedanaesterac.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije