Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio novi ugovor

Ništa od Murićevog odlaska u inozemstvo: Ovdje se dobro osjećam i želim dati maksimum

Rijeka: Prva utakmica 3. pretkola Europske lige, HNK Rijeka - Aberdeen FC
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
14.10.2021.
u 22:17

Najljepše je igrati derbije, vjerujem da će svi ljubitelji nogometa uživati u jednom sjajnom derbiju - kazao je Murić

Dugo se čekalo da Robert Murić potpiše novi ugovor s Rijekom. Bilo je dosta nagađanja o tome da odlazi, bilo je nekih opcija u inozemstvu, ali sad je tim nagađanjima kraj.


Robert Murić u četvrtak je produljio ugovor s HNK Rijeka. Murić je dresu Rijeke odigrao 95 utakmica i postigao 28 golova, te je svojim potezima protekle dvije godine u bijelom dresu oduševljavao sve ljubitelje nogometa.

– Drago mi je da sam produljio ugovor s Rijekom, dobro se osjećam u Rijeci i želim, kao i dosad, dati svoj maksimum na travnjaku i opravdati povjerenje kluba, rekao je Robert Murić nakon potpisa ugovora.

– Čekaju nas još mnogi izazovi, dobro smo ušli u sezonu, želja je da nastavimo nizati dobre rezultate i da se borimo za najviše pozicije u prvenstvu i Kupu Hrvatske, ustvrdio je Murić.

Rijeka u subotu dočekuje Dinamo u derbiju 12. kola Prve HNL.

– Prvi veliki izazov na rasporedu je već u subotu protiv Dinama. Najljepše je igrati derbije, vjerujem da će svi ljubitelji nogometa uživati u jednom sjajnom derbiju. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam ostvariti još jedan uspjeh, zaključio je Robert Murić.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drago.miota
09:15 15.10.2021.

pa normalno di bi on to mogao igrati vani a da je bolje nego u Rijeci,nigdje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije