Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalan start

Ninčević nokautiran: Bio sam u nesvjesti, supruga je plakala

Ivan Ninčević (1)
NPH/Pixsell
22.05.2013.
u 08:39

Posjekotina je dugačka pet centimetara, a možda je stradala i jagodična kost

U derbiju 31. kola njemačkog prvenstva rukometaši Hamburga (Vori 5, Duvnjak 4, Lacković 4) su pred 9000 gledatelja pobijedili berlinske "lisice" (Špoljarić, Ninčević 2) sa 28:25 i tako se približili mjestu koje vodi na kvalifikacijski turnir za Ligu prvaka. U posljednjoj minuti teže je stradao Ivan Ninčević.

 - Jansen me nezgodno udario i napravio mi posjekotinu ispod desnog oka. U bolnici su rekli da je posjekotina dugačka pet centimetara i da nije bezazlena. Možda je stradala i jagodična kost - rekao je Ninčević koji je iz O2 Arene iznešen na nosilima, dok su mu podršku davali Lacković, Vori i Duvnjak.

- To što je Torsten napravio ne spada u sport. Jako sam razočaran. Ja uvijek igram agresivno, ponekad i arogantno s nekim "jeftinim" udarcima, ali nikada ne bih ovo napravio. Nazvao sam suprugu iz bolnice. Plakala je na telefonu, ali sam ju uspio primiriti. Gledala je susret s obitelji putem TV-ekrana - rekao je Ninčević na Bild te dodao da se ničeg ne sjeća.

- Ne. Nikada u životu nisam pao u nesvijest. Sjećam se samo da sam bio okružen igračima kada sam došao k sebi. No, vidio sam snimku svega preko interneta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije