Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupina C

Nijemci zamrznuli Čileance na -21

Rukomet SP
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.01.2017.
u 20:07

Njemačke strijelce predvodili su Kohlbacher sa osam pogodaka i Dahmke sa sedam. Kod Čileanaca nijedan rukometaš nije postigao više od dva gola

Aktualni europski prvaci rukometaši Njemačke svladali su Čile s uvjerljivih 35:14 (17:6) u utakmici 2. kola u skupini C Svjetskog prvenstva u Francuskoj, odigranoj u nedjelju u Rouenu.

U dvoboju potpuno neravnopravnih suparnika Nijemci su već na poluvremenu vodili 17:6, a potom u drugom dijelu stečenu prednost gotovo udvostručili.

Njemačke strijelce predvodili su Kohlbacher sa osam pogodaka i Dahmke sa sedam. Kod Čileanaca nijedan rukometaš nije postigao više od dva gola.

Drugo kolo u skupini C, u kojoj je s dvije pobjede natjecanje započela i hrvatska reprezentacija, bit će zaključeno nedjeljnom utakmicom Saudijske Arabije i Bjelorusije, koja počinje u 20.45 sati.

Hrvatska reprezentacija će nakon dana odmora ponovno u akciji biti u ponedjeljak, kad je izabranicima Željka Babića suparnik u 3. kolu Bjelorusija. Utakmica u Rouenu počet će u 20.45 sati.

Nakon dva kola Njemačka i Hrvatska su na vrhu u skupini C s maksimalna četiri boda, dva ima Čile, a bez bodova su Bjelorusija, Saudijska Arabija i Mađarska, ali Bjelorusi i Saudijci imaju utakmicu manje.

Rezultati: Njemačka - Čile 35:14, Švedska - Argentina 35:17, Tunis - Island 22:22, Katar - Bahrein 32:22, Francuska - Norveška 31:18.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije