Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TO SE DOGODILO

Nevjerojatno: Bivši trener Dinama dobio otkaz pet dana nakon što je izabran za trenera mjeseca

Bugarin Petev novi izbornik reprezentacije BiH
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
10.04.2024.
u 18:43

Petev je Craiovu ostavio na trećem mjestu Lige za prvaka, s deset bodova manje od FCSB-a, ali s dobrim izgledima da se plasira u europska natjecanja

Nekadašnji trener Dinama, bugarski stručnjak Ivajlo Petev dobio je otkaz u Rumunjskoj. Petev je do danas bio trener Universitatee iz Craiove, a zanimljivo je da su ga smijenili praktički usred borbe za titulu prvaka. Petev je na klupi toga kluba bio od 7. studenog prošle godine, a otkaz je dobio dakle, nakon svega pet mjeseci rada.

Dva uzastopna poraza upisala je Universitatea, najprije protiv Otelula u Kupu, a onda i za vikend protiv FCSB-a (bivše Steaue) u rumunjskom prvenstvu. Uprava kluba ocijenila je da je došlo vrijeme za zahvaliti se Petevu, koji je u 20 utakmica skupio 10 pobjeda te po pet remija i poraza. Petev je Craiovu ostavio na trećem mjestu Lige za prvaka, s deset bodova manje od FCSB-a, ali s dobrim izgledima da se plasira u europska natjecanja. Zanimljivo, Petev je izabran za trenera mjeseca u Rumunjskoj za ožujak, a samo pet dana nakon tog imenovanja, uručen mu je otkaz.

Petev je Dinamo vodio kroz 2016. i 2017. godinu, točnije u sezoni u kojoj je Rijeka uzela dvostruku krunu. Nakon toga bio je izbornik Bosne i Hercegovine, a radio je i u svojoj domovini gdje je vodio Levski i Ludogorec, na Cipru...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije