Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neven Spahija:
Povratak na članak

Iznenađen sam što me nitko iz Saveza nije zvao na temu izbornika

– Nema veze je li izbornik pomoćni trener u NBA ili je klupski trener u Europi, bitni su samo kriteriji njegova izbora. A kada imate kriterije, onda je odabir lagan. Tko god to bio, imat će moju punu podršku. Javili se oni meni ili ne, i dalje će to biti moj Savez.

Komentari 3

Avatar comandante
comandante
16:11 07.02.2016.

najjače je , zamolim pomoćnike zadužene za video da mi uključe utakmicu, ahahahaha, kompleksi, oduvjek je letio visoko, a sada ga ništa ne pitaju jer konačno nema njegovog mentora, Radića!!

VL
DE
derin
17:21 07.02.2016.

Valjda ce ekipa iz HKS-a konačno odabrati izbornika, samo da se radi o ozbiljnom treneru. Ovo sto je rekao za mlade definitivno stoji, u Europi biraju velike klubove gdje ne igraju, onda lete u NBA, radije Cedevita, Cibona ili Zadar, ili neki solidni europski klub gdje bi se razvijali po planu.

VL
ME
medved12
06:35 08.02.2016.

tvoji rezultati sve govore pa te nisu pozvali koji napuhanko

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.