Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjednik Max!
Povratak na članak

Nešto je trulo u Manchesteru

Između ljeta 2013. i ljeta 2015. potrošeno je malo manje od pola milijarde eura na pojačanja koja su se isplatila sa samo tri trofeja, i to ona utješna – Charity Shieldom i FA kupom

Komentari 1

Avatar Idler 3
Idler 3
16:49 28.09.2016.

Treba mu dat još malo vremena jer je puno tog loše posloženo. Pogba je problem sam zato kaj je cifra nenormalna inače je vrhunski igrač. Veći problem je Fellaini kom isto treba pokazat izlazna vrata i najti jenog nižeg i agilnijeg veznjaka. Uz njeg bu i Pogba bolje igral, a i cjela ekipa bude živnula. Ponavljam, ipak treba još malo vremena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.