Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVOR JE BLIZU

Nenad Bjelica u Osijek dovodi svog miljenika, bivšeg igrača Dinama?!

Bjelica i Ivušić najavili sraz Osijeka s Hajdukom u Gradskom vrtu
Davor Javorovic/PIXSELL
29.08.2022.
u 07:00

Šitum trenutačno ima ugovor s Regginom, ali će ga sporazumno raskinuti i onda bi trebao potpisati za Osijek. Kako se priča u kuloarima, to je navodno stvar formalnosti i Šitum bi trebao biti novi igrač Osijeka nakon što odradi liječnički pregled i dođe kao slobodan igrač.

Nogometaši Osijeka, predvođeni Nenadom Bjelicom, loše su krenuli u novu sezonu. Mnogi to pripisuju činjenici da se klub s Drave nije pojačao u ovom prijelaznom roku. U Gradskom vrtu nije bilo prometno kao ranije,došao je tek Nikola Janjić iz Sutjeske.

No, do kraja prijelaznog roka ostalo je još nekoliko dana i Nenad Bjelica morat će poduzeti neke korake želi li u HNL-u biti konkurentan kao što je to bio u posljednje dvije sezone. I čini se kako je prvo pojačanje već pronašao. Riječ je o njegovu ljubimcu Mariju Šitumu, bivšem nogometašu Dinama, kojeg je sadašnji strateg Osijeka vodio već u tri kluba: u Speziji, Lechu i Dinamu.

Šitum trenutačno ima ugovor s Regginom, ali će ga sporazumno raskinuti i onda bi trebao potpisati za Osijek. Kako se priča u kuloarima, to je navodno stvar formalnosti i Šitum bi trebao biti novi igrač Osijeka nakon što odradi liječnički pregled i dođe kao slobodan igrač.

Šitum je u kombinacijama s Osijekom bio i prije dvije godine kad je Bjelica došao u Gradski vrt, ali je završio u Reggini u kojoj se nije previše naigrao i sad traži novi izazov u karijeri.

Bjelica njegovim dolaskom želi pokriti desni bok na kojemu je u kratkom vremenu ostao bez Alena Grgića koji je otišao u Rijeku te Mate Miloša koji je potpisao za poljski Widzew.

>> U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

Ključne riječi

Komentara 1

VK
vječni krojf
09:12 29.08.2022.

Ako je Šitum pod ugovorom sa Reeginom onda nije slobodan igrač. Drugo je sporazumni raskid ugovora,ali onda netko mora nešto i platiti.Nismo baš svi tako naivni,treba pisati onako kako je.Igor Cvitanovic,Goran Vlahović,Ljubojević su slobodni. igrači.Izvoli Nenade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije