Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKO LALJAK
Povratak na članak

Nemam više snage da se borim, noćima ne mogu mirno spavati...

- I dalje ostajem pri odluci da u ponedjeljak sazovem hitno Izvrni odbor kluba i predložim likvidaciju kluba. Jer, sve ovo nema smisla. Ako već nekome smeta Inter u Prvoj HNL odlukom o likvidaciji riješit ćemo ih svih briga - priča Laljak

Komentari 1

AM
amaravic
19:48 08.06.2020.

Inter je takoreci dvaput presao centar, a sve odluke sudaca te utakmice pokazale su se ispravnim. Sve . Za upitati se je zasto je Bebek uopce ukazao sucu na var kod 2-gog gola Hajduka. Tu nema niceg. Ono sto je meni zanimljivo je da je sudac 2ge hnl bolje reagirao od razvikanog Bebeka koji sa 5 kolega na Poljudu nije vidio kako Vrsaljko gol brani rukom, a samo 2 dana nakon ove utakmice je ponistio penal nakon provjere varom kojeg je sam dosudio na utakmici lokomotiva-osikek. Gle cuda za Lokomotivu. Toliko gdine L. Sto se tice igre Hajduka, unatoc svoj silnoj statistici u okvir i okolo, ona je bila sramota..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.