Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Patrick Cash:
Povratak na članak

Murray je mentalno konstantniji od Đokovića, ne bi me iznenadilo da osvoji Australian Open

Teško je ne tipovati na Đokovića, zar ne? Ali Andy mu se strašno približio i sasvim zaslužuje biti svjetski broj jedan. O najboljem je odlučivao jedan meč, posljednji prošle sezone. Zato mislim da će se u Melbourneu voditi ogorčena borba između dvojice najboljih tenisača današnjice – kaže popularni Pat

Komentari 3

DU
Deleted user
19:21 12.01.2017.

Kraljičin vitez Murray je ipak nesto manje u rangu od samog kralja, koji se vraca na tron. Myrray je prilicno mentalno konstantan, ali da li ce mu to pomoci u ogorčenoj borbi u Melbourneu, ako Nole "zagrize" kao u Dohi?? Bojim se de ca opet stalno mrmljati i urlati, zna se zbog cega. Sretno Nole! Idemoooo!

VL
IV
ivanjoksimovic
16:52 12.01.2017.

US Open? Vecernji, jel vi pisete napamet? Patrick je tu izjavu dao jos pre 4-5 dana, i ne, ne radi se o US Openu koji se igra za priblizno 9 meseci u Americi, vec o Australian Openu kojj pocinje za par dana. Mucnite glavom malo ... novinarstvo za bruku.

VL
UN
unbekant
13:43 13.01.2017.

Murry mora jos se jednom roditi,da bih stigo naseg susjeda u njegovim rekordima,mozda bih mu i to bilo malo,ali masta je besplatna,napred susjed.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.