Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treće pretkolo
Povratak na članak

Nema atraktivnih momčadi, ali ima dalekih putovanja

Već u petak plavi će doznati s kime će igrati u trećem pretkolu Lige prvaka, u susretima koji se igraju 27. i 28. srpnja te 3. i 4. kolovoza.

Komentari 4

TR
treiler
11:28 15.07.2010.

trebat ce puno srece i hrabrosti koje nismo imali prošle godine protiv red bulla!

VL
LI
list68
11:42 15.07.2010.

Svi ovi navedeni \"gore\" su prejaki za dynamo.

VL
KA
Kamikaza747
12:11 15.07.2010.

Realno dinamo po transfermarktu je vrijedniji od bilo kojeg tu navedenog i po nekim vjerojatnostima bi trebal projti ovo pretkolo koje slijedi al iskreno najveć me je strah debrecena i sheriffa. Sheriff je nepoznat klub i još dalek a navodno dobar. Debrecen kolko se got mi rugali hajduku kaj su oni spušili od njih (mada i trebali bi jer su 5 komada u utakmici na poljudu dobili) je ipak nezgodan protivnik koji je igral u ligi prvaka, tak da bi s njima moglo biti čupavo. Bate, lecha i aik-a bi se zapravo najviše trebalo pribojavati jer su po vrijednosti najviše bliže dinamu al mislim da se njih može lakše dobiti nek salzburg prošle godine. Žilina se i neda baš al mislim da ju dinamo može prejti, ciprani su uvijek nezgodni, Bohemijans i ekranas bi bili idealni si sve mislim a Kazahstance smo već dobivali. Nakon tog pretkola dobimo spartu i evo nas ligo prvaka :D

VL
OB
-obrisani-
13:32 15.07.2010.

a gdje su slovenci?????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.