Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKO FILIPOVIĆ:
Povratak na članak

'Nekim borcima s kojima dijelim svlačionicu mogao bih biti otac'

"Jedan saborski mandat potpuno je zadovoljio moje političke ambicije"

Komentari 11

SA
Sauron
15:12 18.08.2014.

Mirko je najveći Hrvatski borac svih vremena i točka. Mirko je jedan od najvećih svijetskih boraca i gledajući njega mnogi su dobili želju baviti se borilačkim sportovima. Čovjek je legenda i tako se treba i odnositi prema njemu. Ono što me smeta u komentarima je kad vidim da kojekakvi jazavci napadaju takvog sportaša a ne bi izdržali tjedan dana takvog režima treninga. Viču da je kanta za napucavanje bez imalo poštovanja za nekog s takvim imenom i karijerom, sramota. Hrvati su svima zavidni pa tako i sve omalovažavaju kako bi sebe uzdigli jer drugi nači rada i truda je ipak teži jer da nije tako i cijela bi zemlja bila u boljem stanju. Što se tiče MIrka mislim da bi za njega bilo dobro da se počne baviti nekon svoje karijere trenerskim poslom i da otvori neki pravi gym u Zagrebu pa bi vjerojatno za njega ponovono sve bilo na mjestu. Čovjek to voli raditi a to se najbolje vidi po tome koliko i u kojoj dobi ulaže u treninge. Mislim da je to logičan slijed za njega ali naravno čovjek će o tome sam odlučiti.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
09:51 19.08.2014.

Veliki sportasi znaju kada objesiti kopacke na klin

VL
Avatar think pink
think pink
13:26 18.08.2014.

san mu je policijska akademija i prometni faks??? pa to nije završio samo onaj tko nije pitao...

VL
M3
Miške 3
13:25 18.08.2014.

Mirko, imat ćeš veliku saborsku mirovinu za 3 dana sjedenja u klupi. Molim te, pusti taj sport, pre star si. Lakomost će te ubiti.

VL
A4
alfa 4c
14:08 18.08.2014.

Ja ga volim...No neke stvari nisu mi jasne, inače ga pratim, jel...U zadnje vrijeme govori da bez borbi ne može, da je to jednostavno tak, te da što se novca tiče, odavno je osigurao egzistenciju... Dakle,novac nije motiv.Što onda zaključujemo u ovom intervjuu??? Jel to zbilja on govori??

VL
TM
tony_montana
12:17 18.08.2014.

skidam kapu Mirku i Blanki, no mišljenja sam da je ovo mlacenje mrtvog magarca... izvlace novce još što se da od sponzora i fanova... navikli smo na prva mjesta i pobjede, no to je samo slavna prošlost.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
12:46 18.08.2014.

Još jedan razlog da ode u mirovinu.

VL
MA
majeltomoguce
13:16 18.08.2014.

Otac im ne možeš biti, ali trener da! Što fali da kao Fedor ideš svijetom i održavaš predavanja ili kao Ray Sefo pokreneš svoju organizaciju (ili pomogneš Orsatu u FFC-u)? Ok sada unovčavaš svoje ime i briga te što si postao kanta za napucavanje - i to je ok ako je novac potreban.

VL
Avatar think pink
think pink
13:28 18.08.2014.

tužno je kad vrhunski borac postane vreća za napucavanje... zbog šake dolara

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.