Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ringov za Max!
Povratak na članak

Neka Dinamo ne misli da će s lakoćom proći Vardar

Ringov je imao i kratkotrajnu zagrebačku epizodu – došao je u Dinamo u ljeto 1983., no zadržao se samo do Božića iste godine...

Komentari 5

SE
senior
13:37 30.06.2016.

Post ovoga koji se potpisao kao "Prava b***a na kvadrat" je baš pravi pogodak.

VL
DU
Deleted user
14:41 29.06.2016.

Večernjak bravo na još jednom udbaškom naslovu. Kad bi naslov vam iz srca izašao onda bi to bilo......Sve izgubio Dinamo da Tito da.

VL
NE
neki
16:30 29.06.2016.

Kakav udbaški naslov, ja stvarno ne kužim? Jesu li i ti novinari ljudi Jakova Blaževića, Stepinčevog tužitelja?

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
10:38 30.06.2016.

Neka Dinamo ne misli da će s lakoćom proći Vardar jer pravi hrvati i vanski saradnici gazde Zdravka brača Šapina na makedonskim terenima nemaju dovoljno veliki utjecaj da sredi domoljubne kvote i masnu zaradu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.