Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljanje izbornika Slavka Goluže

"Neću mijenjati sustav igre Line Červara"

Slavko Goluža (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
17.09.2010.
u 14:40

Slavko Goluža, novi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, svoje prvo službeno predstavljanje počeo je zahvalom.

– Moram zahvaliti Lini Červaru što me izabrao za pomoćnika u reprezentaciji kada sam počeo raditi kao mladi trener i što je imao hrabrosti za to – istaknuo je Goluža.

Ugovor s HRS-om nije još potpisao.

– Još se moramo dogovoriti o nekim sitnicama i to ćemo obaviti ovih dana – istaknuo je novi izbornik ne želeći reći na koje će vremensko razdoblje biti potpisan ugovor. Prema pouzdanim informacijama, ugovor će vrijediti zaključno s nastupom na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Prvo službeno predstavljanje na klupi reprezentacije imat će 28. listopada u Karlovcu, gdje ćemo s Rumunjskom igrati kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na EP 2012.

– Za dva tjedna objavit ću širi popis od 28 igrača. Treba vidjeti hoće li svi koje mislim pozvati biti zdravi. Nikome vrata reprezentacije nisu zatvorena, a koliko znam, nitko od starijih igrača nije rekao da više ne želi igrati – istaknuo je Goluža.

Na pitanje kako će se nositi s autoritetom prema igračima, rekao je:

– Svaki igrač mora sebi biti autoritet. Ne vjerujem da ću s time imati problema – rekao je Goluža.

Hoće li mijenjati što u sustavu igre koji je postavio Lino Červar?

– Neće biti velikih promjena, možda tek pokoja sitnica. I dalje ću pokušati na svako veliko natjecanje voditi jednog mlađeg igrača kako bismo postupno pomlađivali reprezentaciju – zaključio je Goluža.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
15:06 17.09.2010.

\"Neću mijenjati sustav igre Line Červara kako bi imao alibi ako se zalomi da onako kao što hrvatine vole raditi u slučaju nesupjeha i fijaksa odgovornost prebacim na druge\"

Avatar klimavi
klimavi
16:20 17.09.2010.

čekaj stani...ako sam dobro shvatio,olimpijske su 2012. oke al i EP je 2012...momci svaka vam čast najveći ste! sa time se ne mogu pohvaliti niti nogometaši ni nitko!! Osim vaterpolista,ali to je neka druga priča... čestitam u svakom slučaju...Slavko drži se...šteta što te nema u sisku više

MA
Majur
16:54 17.09.2010.

Daleko nabolja rukometna nacija na brdovitome balkanu,a i sire........@eu janez jel te prosla kriza sjeverne irske?????I kako to da su janezi dobili batine od srba na tekmi slo-srb,sigurno si tuzan bio.....prvo koloac od sj.irske,pa batine od srba hehe...nije te dugo bilo,a sad opet smrad-jad-eujanez on the road.....to nowhere....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije