Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolci oduševljeni

Nećete vjerovati kakav je kompliment dobio hrvatski umjetnik Luka Modrić!

Luka Modrić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
19.09.2016.
u 12:25

Ono što je iznenadilo autora članka jest način na koji je kapetan hrvatske reprezentacije odigrao u obrani.

U četvrtom kolu španjolskog prvenstva madridski Real pobijedio je Espanyol s 2.0 i to bez dvije najveće zvijezde – Cristiana Ronalda i Garetha Balea. No, James i Benzema svojim su golovima donijeli tri velika boda svojoj momčadi.

Briljirao je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je kontrolirao sredinu terena, a Zinedine Zidane na travnjaku ga je zadržao svih 90 minuta. Španjolski mediji ga hvale na sav glas, a novinar Marce Enrique Ortego posvetio mu je cijeli članak pun komplimenata.

"Modrić je u nevjerojatnoj formi, a ne možete odigrati bolju i kompletniju utakmicu od onoga što je on odigrao na Cornelli, ni u napadu, ni u obrani", kompliment je kakav rijetko koji igrač može dobiti.

Ono što je iznenadilo autora članka jest način na koji je kapetan hrvatske reprezentacije odigrao u obrani.

"Navikli smo ga takvog gledati u napadačkoj fazi igre, ali ga je ozljeda Casemira prisilila da više pomaže Kroosu u defenzivi, što je odradio na sjajan način. Igrači Espanyola nametnuli su žestok ritam, ali Luka ga je uspio pratiti i to svih 90 minuta susreta. Nakon što je njegova momčad povela 2:0, upravo je on bio taj koji je smirio igru. Nije uobičajeno vidjeti igrača takve tehnike i elegancije kako toliko trči i radi u trenucima kada lopta nije kod njega. On to radi i zbog toga je briljantan", stoji u zaključku članka ispod kojeg su ga u komentarima hvalili i navijači koji su oduševljeni hrvatskim nogometašem. Mnogi pišu da je najbolji svjetski veznjak te da je bolji od Xavija u najboljim danima. Zaista, takve komplimente mogu dobiti samo pravi nogometni umjetnici.

Komentara 11

CU
cungalunga
12:41 19.09.2016.

Luka je ponos Hrvatske i uistinu najbolji veznjak na svijetu! Ima neku magiju majku ti jer je lopta u njegovim nogama pod broj jedan sigurna kao kad dite drži mater za ruku, a pod broj dva svi igrači na terenu u tom trenutku se razmještaju kako on dirigira...engleski novinari su jednom prilikom napisali da je "oko Modrića zaštitno polje". Ako ovako nastavi karijeru će završiti u Hrvatskom gradu Madridu kao jedna od legendi najvećeg kluba na svijetu.

EN
enos
12:57 19.09.2016.

Luka je stvarno fenomenalan. Bravo majstore.

MA
Majur
14:17 19.09.2016.

Luka je nogometni umjetnik....to je jasno svima koji imaju "ime i prezime" u svjetskom nogometu i nama običnim ljubiteljima nogometa....a za pse koji laju po Luki,oni laju i na svoju sjenu:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije