Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Massimiliano Allegri
Povratak na članak

Ne znam hoću li od prve minute krenuti s Mandžukićem ili Pjacom

Jako sam zadovoljan zbog Pjacina napretka, siguran sam da će u budućnosti postati važan igrač Juventusa - poručio je Juventusov trener Massimiliano Allegri

Komentari 1

Avatar comparator
comparator
20:24 26.09.2016.

Kreni s Manđom pa možda i zabije koji gol ili još bolje možda nastavi s postom pa proradi s repkom. Tja ! Dinamo kojeg pišem s velikim slovom iako oni to pišu malim je na umoru kao klub i to baš sada kad su Bojsi pristali doći na sjever. Nikako se ne podudaraju sve okolnosti otkako znam dinamo . U onoj smrdoslviji je bio klub koji je trebao predstavljati nekakve neutralne zagrepčance i u jedno vrijeme čak je i dobro igrao mada neznam jeli to zbog lošeg evropskog nogometa ili su plavi stvarno bili dobri. Onda je došao Ćiro s bijelim šalom za koji nikad nismo saznali što je značio i kad je pokazao nešto odjednom su mu vikali "Ćiro pederu! " . Njega je smijenio Mamić koji je napravio najviše što se može s jednim klubom koji u državi nema premca ni za trening Dalje je sve poznato jer poslije svastike ,tučnjava na A-1 i Ostoje Rankovića od "dinama" je ostala samo pedala od bicikla .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.