Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrepčani u Zaragozi

Ne pobijedi li večeras, Cedevita može ispasti

07.01.2015., KC Drazen Petrovic, Zagreb - Eurokup, Cedevita - CAI Zaragoza. Trener Cedevite Jasmin Repesa.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.02.2015.
u 12:25

U Cedevitinoj skupini može se tako zakomplicirati da na kraju svi klubovi imaju omjer 3-3 i da odlučujuća bude koš-razlika

Košarkaši Cedevite večeras mogu izboriti nastup u osmini finala Eurokupa. Doduše, za takvo što moraju u gostima pobijediti Zaragozu (20.30), što će biti jako teško, posebice bez Roka Ukića, Marija Delaša i Lovre Mazalina.

Premda nezaliječeni, u Zaragozu su otputovali i Fran Pilepić (mali prst) i Ivan Ramljak (gležanj) i pokušat će pomoći. A upravo je Pilepić postigao pobjedonosnu tricu u prvom ogledu, i to sekundu i pol prije kraja (93:90).

– Ja nisam toliko zabrinut za sastav jer još imamo dovoljno kvalitetnih igrača, koliko sam zabrinut zbog putovanja. Svaki drugi dan smo na putu i strah me da ne dođe do umora i padanja forme - ističe Cedevitin trener Jasmin Repeša.

Izgubi li u Zaragozi, Cedevita će imati meč-loptu na svom terenu protiv Crvenog oktobra iz Volgograda. Ako bi pak Zagrepčani izgubili i tu utakmicu, moglo bi doći do toga da sve četiri momčadi u skupini imaju omjer 3-3, a za takvo što Stipčevićeva Roma morala bi u ovom kolu pobijediti u Volgogradu, a potom u Rimu izgubiti od Zaragoze.

Trenutačno stanje na tablici 1. skupine je sljedeće: 1. Cedevita 3-1 (+15), 2. Roma 2-2 (+8), 3. Crveni oktobar 2-2 (-18), 4. Zaragoza 1-3 (-5).

>>Hezonja napravio ono što je uspjelo još samo četvorici u povijesti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije