Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILI NADU
Povratak na članak

Bogdanović digao publiku na noge, Netsi pobijedili najjaču momčad Istoka!

Završilo je 91:83 u vrlo čudnoj utakmici prepunoj grešaka, u kojoj se istaknuo naš reprezentativac mirnom rukom i odličnim pregledom igre

Komentari 5

Avatar cluesblues
cluesblues
00:33 26.04.2015.

bravo bogdanovic…sjajna tekma, nastavak jedne solidne sezone, a to tek je prva sezona u nba...

VL
LU
lukateli1
08:11 26.04.2015.

Bogdanovic je za priglupe Amere doktor nauka!

VL
DO
doniidarko
13:08 27.04.2015.

tom joad... daj se uozbilji, uspoređivati košarku u vremenu dražena i danas je promašen slučaj, dražen je bio kralj u svom vremenu i tamo treba i ostati. ovo je drugi sport i treba živjeti u skladu s time.... bravo bojane

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:12 26.04.2015.

kak to mislite "nije gotovo? Sve je kristalno jasno bilo gotovo cim se sznalo da slabasni Jersey ide na Atlantu.

VL
TJ
tom joad
10:01 26.04.2015.

Odavno ne gledam NBA i eto sinoč nakon dugo vremena,i priznajem samo radi Bojana, prisilim se da pogledam utakmicu.Kvaliteta obje momčadi je upitna,košarka negledljiva,pa pomislin,di baš da mene potrefi smeče od utakmice.Uporan da pogledam dobru košarku nastavljam mučenje sa baksima i bulsima,komentator govori kako opet djeluju šampionski,poslje 2 minute(120 sekundi) vidin 5 izgubljenih lopti,tonu pogrešaka i silovanje šuta u svakoj akciji.Zaključak, jedan od rijetkih sportova ako ne i jedini koji svakodnevno nazaduje.Dražen, kralj evropske košarke se mučia da odigra koji minut u prvoj sezoni,da je bija na parketu sinoč,isječke bi gledali na pornhubu,jer bi silova protivnički koš sa 40+ poena.Bojan je odigra dobru utakmicu,drugu sezonu bi mogli vidit njegov talent u punom sjaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.