Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nigdje kao u Splitu
Povratak na članak

Navijačima je svejedno, je li stigla Barca ili Stromsgodset

Trideset tisuća duša na Poljudu, dvije trećine stadiona pretvorene u stajanje, nevjerojatna je to ljubav kakve na ovim prostorima nema nigdje kao u Splitu.

Komentari 7

MA
mak128
08:59 01.08.2015.

budalama je uvijek svejedno

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
08:26 01.08.2015.

Na kraju bitke se mrtvi broje ,svaka čast hajdugu ali ipak se igra da bi se nešto osvojilo .U prvenstvu imaju dva "velika boda" i jednu vrijednu pobjedu u Europi i to je sve .

VL
Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
21:21 31.07.2015.

Ma od.muke nemogu ni komentirati, jiš nisu ni počeli, a već su ispali, uhhhaahhha

VL
FI
Fisherman
09:55 01.08.2015.

Koliko se sjecam poslije tekme je objavljeno da je bilo 23 tisuce gledaoca.Mozda je autor teksta pojedinacno brojao sa nekih fotografija pa ih je toliko nabrojao...neznam ali nek ponovno broji i ukaze na gresku najmodernijim sluzbenim brojackim uredajima na Poljudu.I kako to da jos policija nije uhapsila umjetnika svijetski poznate svastike a taj je sigurno bio na tekmi.

VL
FI
Fisherman
09:57 01.08.2015.

Pa njima je i ovaj klub cije ime sluzi za ispravljanje govornih mana velik ko Barca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.