Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"To je moja odluka"

Navijače zasmetala najava promjene na Hajdukovim vratima

Goran Blažević (1)
Igor Kralj/Pixsell
08.03.2013.
u 13:49

- Hajduk je ispred svih nas, Kalinić je pristupom zaslužio prigodu, a od početka godine nije je dobio

Hajduk će se po treći put ove sezone sučeliti Istri. Bijeli još nisu zatresli mrežu Puljana, osvojili su tek bod. A momčad Miše Krstičevića Istru čeka osokoljenja, stigle su dvije plaće, kako igračima, tako i djelatnicima. Napoli je uplatio i drugu ratu za transfer Josipa Radoševića što je učinilo ljepšim život u Poljudu.

- Učinit ćemo sve da odigramo dobru utakmicu, tako stalno pristupamo. Ovaj Hajduk nije moćan da kažemo da ćemo pobijediti, da ćemo zabiti pet-šest komadam. Imat ćemo motiva, dobili smo i neke plaće. Istra je za nas nezgodan rival, to je momčad koja zna što hoće, agresivni su i čvrsti, angažirani. Očekujem tešku i tvrdu utakmicu. Pamiću kapa dolje, neka ne skida onu svoju kapu, s njom je ljepši. Istra je odigrala odličnu utakmicu protiv Rijeke, imamo sada sustav Once i po tim parametrima vidjeli smo koliko je Istra dominirala protiv Rijeke. Odličan je taj sustav, hvala klubu koji je pronašao sredstva tako da sada vidimo sve detalje igre. Neki klubovi ga čak koriste i na poluvremenu - rekao je Hajdukov trener Mišo Krstičević.

Protiv Istre Krstičević ne može računati na junaka pobjede iz Vinkovaca Antona Maglicu, koji je ozlijeđen, ali ima i tri žuta kartona.

- Srandardna postatava povrijeđenih ostala je ista, Maloča je počeo trčkarati, Tomaš se oporavlja. Van stroja su Jonjić, Milović i Ozobić, sada je tu i Maglica - rekao je Krstičević.

Biranim riječima govorio je o svom napadaču, ali i o mladom Bjelokošćaninu, koji se nameće .

- Odigrao je Maglica odlično ovaj početak drugog dijela, nije to pozicija na kojoj voli igrati, ali korisniji je momčadi. Kousassi se žalio na problem u trbuhu, imao je dan odmora, vrlo je blizu momčadi, dobit će prigodu, vjerujem da će je i iskoristiti - kaže Krstičević.

Mogla bi se dogoditi promjena na vratima, Krstičević će prigodu pružiti Lovri Kaliniću.

- Hajduk je ispred svih nas, Kalinić je pristupom zaslužio prigodu, a od početka godine nije je dobio. Blažević je kasnio na pripreme, ali smo ga odmah stavili braniti, jer je postojala kombinacija da se proda. Gledam samo Hajduka, gledam ga kroz Kalinića, koji je u ovom trenutku najperspektivniji vratar u Hrvatskoj. Mora dobiti prigodu, bez obzira tko će trenirati momčad slijedeće sezone želim da Kalinić brani u Hajduku - kazao je Krstičević.

Istup mu je bio dosta emotivan. Kanije je otkrio i zašto. Naime, manja skupina navijača, njih dvadesetak, u četvrtak navečer došla je u Poljud, raspitivala se o toj kombinaciji s vratarima, ali nisu se sreli s Krstičevićem. Navijači često vide neke zavjere i kada ih nema. A očito svog trenera baš i ne poznaju. Na Krstičevića nitko ne može utjecati, nisu ni trebali doći kod njega s nekakvim upitnicima.

- Čuo sam da su me tražili neki momci, ali bio sam u Zagrebu. To što ih zanima objasnit ću im oči u oči. Zanima me samo Hajduk. Ako se dogodi da Kalinić brani to je zbog želje da osjeti utakmice, da dobije prigodu. Razgovarao sam s Blaževićem, on je to prihvatio. Nikakvi menadžeri, pritisci uprave ne mogu me natjerati da stavim nekoga u momčad. Kaliniću je, kažu, menadžer Šošo. Tog čovjeka nisam ni upoznao niti me je bilo kada zvao. Odluka tko brani je isključivo moja i nitko na nju neće utjecati - zaključio je Krstičević.

>>>Hajduk kažnjen sa 20 tisuća kuna zbog bakljade na derbiju

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:11 08.03.2013.

Odluka tko brani je isključivo moja i nitko na nju neće utjecati - zaključio je Krstičević. >>> Puna podrska Krsticevicu

MI
milton
12:28 09.03.2013.

Navijačima smeta promjena na vratima - ,,,,,, Mišo samo ti radi svoje, na dobrom si putu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije