Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozdravio idola

Navijač uletio na igralište, rukovao se i nasmijao Messija

odlazak6
Foto: Arhiva
1/2
16.08.2012.
u 13:00

Zaštitari su ga prekasno primijetili, pa je navijač stigao na sredini igrališta rukovati se s argentinskim majstorom

Pred kraj prijateljskog susreta između Njemačke i Argentine (1:3) u Frankfurtu, jedan je navijač uletio na travnjak sa željom da se pozdravi s najboljim svjetskim nogometašem Lionelom Messijem.

Zaštitari su ga prekasno primijetili, pa je navijač stigao na sredini igrališta rukovati se s argentinskim majstorom.

Messi ga je simpatično ispratio s osmjehom dok se navijač mirno u pratnji zaštitara udaljio s travnjaka.

Spomenimo još neke zanimljive rezultate jučerašnjih prijateljskih susreta.

Srbija je kod kuće remizirala s Irskom (0:0), a debi novog izbornika Siniše Mihajlovića obilježili su blijeda igra i zvižduci vrataru Vladimiru Stojkoviću.

− Odlično je branio. Molio sam navijače da mu ne zvižde, da navijaju za Srbiju i ne gledaju boje klupskih dresova − rekao je Mihajlović.

Slovenija je u golijadi bila bolja od Rumunjske (4:3), dok je BiH slavila kod Walesa (2:0). Engleska je pobijedila europske prvake Talijane (2:1), Francuska je u susretu bez pogodaka remizirala s Urugvajem, Portugal je bio bolji od Paname (2:0), dok su Španjolci slavili kod Porto Rica (2:1). Ujedno, Španjolci su za to gostovanje dobili 2 milijuna eura od Portorikanaca.

Brazil je uvjerljivo nadigrao Švedsku (3:0), a Crna Gora je bila bolja od Litve (2:0).

SAD je pak prvi put uspio pobijediti u Meksiku. Izabranici Jürgena Klinsmanna slavili su pogotkom braniča meksičkog porijekla Michaela Orozca u 79. minuti.

Komentara 3

OB
-obrisani-
15:07 16.08.2012.

Pih, neka uzme mikrofon i proba uzeti Štimčevu izjavu...

TR
traktorijada
18:57 16.08.2012.

da tocno najprije su svabi toskrivali a onda pustili da svi vide kaj je napravio navijac, u engleskoj niko ne bi bio nista vidio oim jasnogledalaca, u ludoj njemackoj takove velicaju i prikazuju daju "hranu i ideju" drugima da to isto naprave.

RA
rasimcanaj
19:42 16.08.2012.

ha,ha strasan je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije