Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brinu se o svojim igračima

Napoli traži od supruga i djevojaka da igrače učine sretnijima

napoli
AFP
21.04.2011.
u 11:13

Talijanski prvoligaš Napoli zatražio je od supruga i djevojaka svojih nogometaša da ih učine sretnijima jer sezona doseže vrhunac. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola, a Napoli je drugi. Supruga vlasnika kluba pozvala je žene na ručak

Žena svakog igrača  dobila je upute što sve mora činiti za svog partnera, jer klub sada piše povijest. Svaki igrač mora biti sretan i u svaku utakmicu mora ući bistre glave. Bez bilo kakvih napetosti u obitelji. Dokument je napisan na više jezika, tako da sve žene budu što bolje upućene u ono što klub želi od njih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije