Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došlo 1000 boysa

Napeto u Torinu, policija vodenim topovima smirivala BBB-e u središtu grada

Policija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
07.12.2016.
u 20:25

Na utakmici između Juventusa i Dinama očekuje se oko tisuću navijača 'modrih', a policija je ovaj dvoboj proglasila utakmicom visokog rizika.

Talijanska policija morala je koristiti vodene topove kako bi smirila skupinu navijača Dinama koji su u središtu Torina pokušali probiti policijski kordon.

Do incidenta je došlo na San Carlu, jednom od glavnih torinskih trgova, kada su navijači Dinama zapalili nekoliko baklji i dimnih bombi, te počeli bacati petarde. Nije bilo sukoba s navijačima Juventusa, no policija je bila prisiljena koristiti se vodenim topom kako bi primirila gostujuće navijače.

Policija je potom navijače Dinama otpratila do ulice XX Settembre, gdje su autobusima prevezeni na Juventusov stadion.

Na utakmici između Juventusa i Dinama očekuje se oko tisuću navijača ''modrih'', a policija je ovaj dvoboj proglasila utakmicom visokog rizika.

Komentara 9

OB
ObrenM
20:30 07.12.2016.

Navijaci ili .......?

CU
cungalunga
21:07 07.12.2016.

bas dobro da su se vratili...

ME
melinda
21:08 07.12.2016.

E da hoce da im svima polome rebra pa da pravi navijaci mogu na miru da gledaju tekmu i uzivaju u sportskim nadmetanjima bez huligana....Sve te divljake kojima nije uopce stalo do tekme vec do izazivanja nereda treba mlatiti kaoo volove u kupusu bez obzira o kojoj hordi divljaka se radi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije