Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPRIJE POZNAT POLICIJI

Napadaču na suca Marića određen istražni zatvor, za ostalim mladićima još se traga

Marić
Foto: Pixsell
1/6
12.10.2016.
u 19:21

Državno odvjetništvo tražilo je istražni zatvor za 22-godišnjaka zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela. Kako se neslužbeno doznaje, osumnjičeni mladić već je bio prekršajno prijavljen za slična djela

Istražni sudac Županijskoga suda u Splitu odredio je u srijedu popodne istražni zatvor 22-godišnjaku protiv kojeg je policija danas podnijela kaznenu prijavu zbog nanošenja teških ozljeda u pokušaju nogometnom sucu Bruni Mariću, doznaje se na sudu.

Državno odvjetništvo tražilo je istražni zatvor za 22-godišnjaka zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela. Kako se neslužbeno doznaje, osumnjičeni mladić već je bio prekršajno prijavljen za slična djela.

Napadača su jučer zadržali i policiji predali gosti i osoblje restorana "Epetium" u Stobreču, gdje je skupina maskiranih mladića šipkama i drvenim palicama napala Brunu Marića. S nogometnim sucem u društvu je bio odvjetnik Vladimir Gredelj. Marić je odmah prevezen u splitsku bolnicu, gdje ga je čuvala policija.

Kako je za Hinu jutros rekao odvjetnik Gredelj, njega i Marića na povratku u Zagreb kasno sinoć policija je pratila do Zadra, a kući su stigli oko dva sata poslije ponoći.

Splitska policija i dalje traga za ostalim napadačima, a trebali bi joj pomoći mogući tragovi na šipkama i drvenim palicama koje su maskirani napadači bacili prije nego što pobjegli.

>> Marić napustio bolnicu. Imao je niz hematoma, odrezali su mu prsten s ruke. Gredelj: Nevjerojatnu sam mržnju vidio u očima huligana!

Komentara 7

AA
AAlien
20:17 12.10.2016.

Činjenice: 1. upali su u restoran naoružani cijevima, palicama i kablovima. 2. glasno se derali da će ubiti Marića 3. pukom srećom nisu to ostvarili 4. genijalci u DORHu definiraju sve kao pokušaj nanošenja teških ozljeda za što je očekivananiraju sve kao pokušaj nanošenja teških ozljeda za što je očekivana kazna u našem pravosuđu dva dana uvjetne. Postavlja se pitanje što bi se dogodilo da je Marić izvukao pištolj i ubio dvojicu, trojicu napadača? Vjerovatno bi mu sudili za teško ubojstvo.

MO
morlak
21:11 12.10.2016.

Kako to da je prema pisanju Slobodne, a i televizije nisu daleko od tog stava, najveći problem u tome što ovaj sudac nosi pištolj. Nije upitno da se radi o legalnom oružju, ali otkuda mu ideja da ga ima kod sebe. Taj se stav može protumačiti kao prikriveno žaljenje što huligani nisu do kraja uspjeli u namjeri.

DU
Deleted user
21:43 12.10.2016.

Ovaj napad je posljedica sve negative koja ide od nogometnih djelatnika preko medija u javnost. Ako je dobio dozvolu za oružje onda znači da je već prije postojala ugroza ili prijetnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije