Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČAVANJE SAINTSA

Nakon Oršića, Southampton dovodi Japanca koji nam je zabio na Svjetskom prvenstvu

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Japan v Croatia
Foto: HAMAD I MOHAMMED/REUTERS
1/3
17.01.2023.
u 17:41

Uz Maedu, redove Celtica mogao bi napustiti naš Josip Juranović. Hrvatskog reprezentativca povezivalo se s Atletico Madridom, Barcelonom, Monzom, a sada se spominje i Espanyol.

Grčki nogometni reprezentativac Giorgos Giakoumakis (28) napušta redove škotskog velikana Celtica i karijeru bi trebao nastaviti u japanskoj ekipi Uwara Red Diamonds. Celtic u ovom trenutku u svojim redovima ima čak pet japanskih nogometaša (Kyogo Furuhashi, Yuki Kobayashi, Yosuke Ideguchi, Tomoki Iwata, Daizen Maeda), a čini se kako će suprotnom smjeru krenuti grčki napadač koji je pred vratima Uware.

>> Na Poljudu počeli radovi, splitski stadion dobit će oko 600 novih mjesta

 

Kako navode škotski mediji, Giakoumakis će preseliti u Japan za četiri milijuna eura odštete. Klubovi još nisu potvrdili transfer, ali su navodno ostale tek formalnosti.

Grčki napadač je na Celtic Park stigao u kolovozu 2021. godine iz Venla premda je potpisao ugovor na pet godina, već nakon 18 mjeseci napušta klub. U 56 nastupa zabio je 25 golova.

Posljednji pogodak postigao je prošlog vikenda u 2-0 pobjedi protiv Kilmarnocka u polufinalu Liga kupa.

"Uživaj u svakom trenutku kao da ti je posljednji. Do finala! Hvala na neizmjernoj podršci," napisao je tada na društvenim mrežema.

Nagađa se kako bi još dva igrača škotskog velikana mogla napustiti Glasgow, naš Josip Juranović i japanski napadač Daizen Maeda.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Japan v Croatia - Al Janoub Stadium, Al Wakrah, Qatar - December 5, 2022 Japan's Daizen Maeda with Croatia's Josip Juranovic after the penalty shootout REUTERS/Hamad I Mohammed Photo: HAMAD I MOHAMMED/REUTERS
Foto: HAMAD I MOHAMMED/REUTERS

Hrvatskog reprezentativca povezivalo se s Atletico Madridom, Barcelonom, Monzom, a sada se spominje i Espanyol.

Navodno je na izlaznim vratima i Japanac Maeda, kojeg su navijači hrvatske reprezentacije dobro upoznali na Svjetskom prvenstvu u Kataru kada nam je zabio pogodak u osmini finala.

Navodi se kako Maedu prati Southampton koji je nedavno doveo hrvatskog reprezentativca Mislava Oršića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije