Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao u inter
Povratak na članak

Najveći dan karijere omiškoga gusara Ivana Perišića

Transfer će dosegnuti visinu od gotovo 20 milijuna eura, a ukupno su klubovi za njega platili čak 35 milijuna eura. Krenuo je iz Omiša trbuhom za kruhom i dosegnuo zvjezdane visine.

Komentari 7

MA
Majur
16:41 30.08.2015.

Sretno Ivane ljudino!!

VL
DH
dalibor.hren
16:51 30.08.2015.

Sretno Ivane!!! Ne znam zbog čega si gusar!?

VL
AN
Andreeejjj
19:39 30.08.2015.

BraWoooo IVANE...tata je bio u dugovima i morao ga je prodati več sa 16 godina, da vrati dugove, nažalost!

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
20:10 30.08.2015.

Ne vidim zašto je ovo pozitivan korak u njegovoj karijeri, Wolfsburg je bio 2.u Bundesligi i osvojio direktni plasman u Ligu Prvaka, osvojio je i Kup i Superkup ove sezone, impresivno, sada prelazi u danas osrednji klub sa velikim imenom i poviješću koji čak niti Europsku Ligu ne igra. Po imenu, Inter je jači, po rezultatima, 7-8.talijanski klub. Iz 2. njemačkog u osrednji talijanski, njemačka liga je i po koeficijentu jača, čisto rezultatski gledano, ovo je korak unatrag. Tamo Juve, Roma i Napoli drmaju već godinama, Intera i Milana nema zadnjih par sezona nigdjel Svejedno sretno, nadam se da će se taj Inter dići idućih sezona pa da ćemo ovo onda moći zvati dobrim potezom. Sretno!

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:41 30.08.2015.

Steta. Velika steta. Inter je klub u raspadu.

VL
DU
Deleted user
20:13 30.08.2015.

drago mi je zbog Perišića, ali čemu ova rečenica : "Transfer će dosegnuti visinu od gotovo 20 milijuna eura, a ukupno su klubovi za njega platili čak 35 milijuna eura. " ? Od kad se zbrajaju svi transferi igrača? ili Maršić misli da time Perišiću diže cijenu i ugled? Maršiću, maršiću...

VL
CA
carpediem
17:17 30.08.2015.

Sretnao ivane u Interu i da nam budes jos bolji u Reprezentaciji au Interu explodiraj kao u Belgiji to ce biti samo jos bolje za Reprezentaciju a Vecrnjak nam treba objaviti Reportazu kako Roberto Mancini ne voli Hrvate ????ß

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.