Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Najveća zvijezda Reala pod istragom: Incident na utakmici protiv Getafea mogao bi ga koštati

LaLiga - Real Madrid v Almeria
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/4
03.02.2024.
u 16:00

Bivši igrač Manchester Uniteda (22) je na posudbi Getafeu iz engleskog kluba do kraja sezone, nakon što ga je 2022. suspendirala Premier League zbog optužbi za silovanje i napad na partnericu

Španjolska nogometna liga pozvala je stručnjaka za čitanje s usana da istraži navodne uvrede zvijezde Real Madrida Judea Bellinghama upućene Getafeovom engleskom veznjaku Masonu Greenwoodu.

"Getafe je podnio pritužbu direktoru utakmica La Lige i, kao što je normalno u ovakvim prilikama, liga je zatražila od stručnjaka za čitanje s usana da istraži stvar i djeluje na temelju onoga što on može potvrditi", izjavio je glasnogovornik La Lige.

GALERIJA Nevjerojatan preokret Reala! Čudesni Bellingham 'kraljevima' donio novu pobjedu (1:2)

LaLiga - Real Madrid v Almeria
1/68

Čini se da je engleski reprezentativac Jude Bellingham, prema slikama koje je objavio španjolski tisak, nazvao svog sunarodnjaka Masona Greenwooda "silovateljem" tijekom utakmice između Getafea i Real Madrida koju je u četvrtak dobio Kraljevski klub s 2-0.

VEZANI ČLANCI:

Bivši igrač Manchester Uniteda (22) je na posudbi Getafeu iz engleskog kluba do kraja sezone, nakon što ga je 2022. suspendirala Premier League zbog optužbi za silovanje i napad na partnericu.

Optužbe su odbačene u veljači 2023., što je omogućilo Greenwoodu da ponovno pokrene svoju karijeru u predgrađu Madrida, gdje je zabio četiri gola u 18 utakmica ove sezone.

VIDEO Klopp objavio svoj odlazak iz Liverpoola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije