Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uroš Jurišič

Najperspektivniji MMA borac iz Slovenije potpisao za FFC i bori se idućeg mjeseca u Ljubljani!

Uroš Jurišič
FFC
21.03.2017.
u 17:18

Jurišič je u svakom slučaju odlično pojačanje FFC-ovom rosteru i potencijalno velika prijetnja za za FFC-ovog prvaka u kategoriji do 77 kg, Roberta Soldića.

Final Fight Championship je u svoje redove doveo najperspektivnijeg MMA borca iz Slovenije, Uroša Jurišiča (5-0)!

Neporažni talent će tako svoj debi odraditi već idućeg mjeseca, 22. travnja na FFC 29 priredbi u ljubljanskoj Tivoli. Ime protivnika s kojim će se obračunati zasad nije poznato.

FFC će sutra u Austria Trend Hotelu u Ljubljani s početkom u 13:00 sati održati za javnost otvorenu press konferenciju povodom FFC-a 29 na kojoj će se glavnim borcima priredbe pridružiti i Jurišič.

FFC 29: Champion vs Champion priredbu predvodi povijesna borba FFC-ovog kickboxing prvaka lake kategorije, Sama Petjea, koji će napasti velter titulu Nizozemca Eyevana Danenberga.

Jurišič je profesionalnu MMA karijeru započeo 2012. i u pet borbi još uvijek nije okusio poraz. Prije dvije godine sudjelovao je na UFC-ovom reality showu The Ultimate Fighter gdje je predstavljao svjetski renomirani American Top Team. 24-godišnji Slovenac je imao problema sa ozljedama pa se tako prošlog mjeseca na CFC 3 priredbi vratio u akciju nakon poduže pauze, ali je pokazao vrhunsku formu porazivši regionalnog veterana Vasu Bakočevića prekidom u prvoj rundi.

Jurišič je u svakom slučaju odlično pojačanje FFC-ovom rosteru i potencijalno velika prijetnja za za FFC-ovog prvaka u kategoriji do 77 kg, Roberta Soldića.

>>Gloryjeva karavana stiže u Belgiju: Doumbe protiv Kongola za pojas prvaka!

>>Cro Cop opet se našalio s Japancem: Evo što ga je naučio da kaže na hrvatskom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije