Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pala u očaj

Najljepšu rusku atletičarku brutalno napali u domovini: 'Ja nisam izdajica'

Darija Klišina
Foto: Instagram
1/9
14.07.2016.
u 13:16

– Mislim da nije u redu da me nazivate ruskom izdajnicom i da me kritizirate. Nisam nikakva izdajnica. Stvari koje se iznose o meni su neistinite

Međunarodni atletski savez (IAAF) odbio je prije nekoliko dana zahtjev ruskih atletičara te oni neće sudjelovati na Olimpijskim igrama u Brazilu, barem kako stvari sada stoje. IAAF je suspendirao sve ruske atletičare zbog navodnog sustavnog dopingiranja sponzoriranog od države, a jedina koja će nastupati u Riju je skakačica u dalj Darija Klišina, ali ne pod ruskom zastavom već kao ''neutralna'' sportašica.

Zbog toga se lijepa atletičarka, koja se usput bavi i manekenstvom, našla na udaru kritičara. Napadaju je Rusi sa svih strana, nazivaju je izdajicom, a na društvenim mrežama dobiva niz negativnih komentara. Zbog toga je ona pala u očaj, smatra to nepravednim, a odgovorila je na kritike koje smatra neutemeljenima.

– Mislim da nije u redu da me nazivate ruskom izdajnicom i da me kritizirate. Nisam nikakva izdajnica. Stvari koje se iznose o meni su neistinite. Željela bih naglasiti da nisam počela s treninzima u SAD-u s američkim trenerom prije mjesec dana, kako to neki navode. Ja sam u Americi već tri godine!

Ruski atletski savez žalit će se i Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lausannei, a i Klišina se nada sretnom raspletu.

– Ja se još uvijek iskreno nadam da neću sama ići u Rio. Želim vjerovati da će Sportski sud za arbitražu u Lausanni 19. srpnja donijeti pozitivnu odluku za ruske atletičare.

Komentara 1

GU
General_U
14:25 14.07.2016.

neka ih sve testiraju tko nije dopingiran neka nastupi na oi u riju možda bi najmanje bilo rusa koji ne bi prošli test sve se svelo na politiku je.. to usain bolt trči cilu sezonu oko deset sekundi i onda u dva dana to spusti na devet sedamdeset i osvoji prvenstvo ma možeš mislit kako mu se forma popravila u dva dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije