Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A hvalila se automobilom...

Najljepša skijašica, koja je oduševila kad je skinula sve sa sebe, opet sjajnom figurom privukla pozornost!

Lindsey Vonn
Foto: Sports Illustrated/Screenshot
1/13
02.01.2017.
u 10:56

Poznati magazin Sports Illustrated početkom 2016. godine izišao je s njom na naslovnici. Skinula je sve sa sebe i pozirala s nacrtanim kupaćim kostimom

Jedna od najboljih alpskih skijašica, Amerikanka Lindsey Vonn (32) trenutačno se oporavlja od još jedne u nizu teških ozljeda koje je doživjela. Amerikanka je krajem prošle godine slomila nogu, a baš kad se počela vraćati, u studenom prošle godine na treningu je slomila ruku.

Sada vježba u teretani i nada se što bržem povratku, a na društvenim mrežama objavila je fotografiju svog automobila.

"Kad već ne mogu skijati brzo, barem mogu brzo stići do teretane", napisala je američka skijašica, no mnogi su se više zagledali u nju, odnosno u njezinu fenomenalnu figuru. U komentarima je dobila mnogo više pohvala na račun svog atraktivnog izgleda...

Vonn je svojom ljepotom već nekoliko puta skrenula pozornost na sebe. Poznati magazin Sports Illustrated početkom 2016. godine izišao je s njom na naslovnici. Skinula je sve sa sebe, pozirala s nacrtanim kupaćim kostimom, što je oduševilo njezine obožavatelje koji je do tada nisu vidjeli u takvom izdanju.

>>Najljepša skijašica svijeta slomila ruku

 

If I can't ski fast at least I can drive really fast to the gym 😁🙌🏻 #RS7 @audi #ijustwannagofast

Fotografiju objavljuje Lindsey Vonn (@lindseyvonn)

 

 

 

Morning pool session with Lucy 🏊‍♀️💪🏻 @vonndogs

Fotografiju objavljuje Lindsey Vonn (@lindseyvonn)

 

 

 

 

Komentara 4

Avatar babas
babas
11:57 02.01.2017.

Dobra je,ali ima i ljepših,poput Tine Maze.

GV
golub Vaso
10:57 03.01.2017.

ima ljepših, samo nema bržih

DU
Deleted user
11:52 02.01.2017.

A gdje je neatala nine lisa bila ona americka skijasica Lindsey Kildow cini mi se zvala imala dista pobjeda pa je nestala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije