Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konjički sport

Najbolji hrvatski jahači na memorijalu Žarka Peše Leoparda

19.05.2023.
u 16:40

Ovo natjecanje za većinu jahača bit će glavna provjera uoči međunarodnog Lipanjskog turnira koji će se održati početkom lipnja.

Konjičko društvo Zagreb u subotu, 20. svibnja organizira treći po redu memorijal brigadir Žarko Peša Leopard u preponskom jahanju.

Natjecanje počinje u 9 sati, a  održat će se ukupno sedam utakmica. Memorijalna utakmica bit će na visini prepona 1,30 metara.

Ovo natjecanje za većinu jahača bit će glavna provjera uoči međunarodnog Lipanjskog turnira koji će se održati početkom lipnja.

Ukupno je  prijavljeno stotinjak jahača iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Od hrvatskih predstavila nastupit će između ostalih Lea Djelmić, Denis Gugić, Josip Jadrijević, Patricia Kardun.

I dok će se preponsko jahanje održavati na travnatom parkuru zagrebačkog Hipodroma, na pješčanom parkuru održat će se 3. kolo Croata kupa u dresurnom jahanju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije