Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD GRAND SLAMA

Nadal neće nastupiti na Australian Openu: Vraćam se u Španjolsku odmarati

FILE PHOTO: Australian Open
Carl Recine/REUTERS
07.01.2024.
u 12:56

Španjolac je zadobio ozljedu mišića tijekom povratničkog nastupa na ATP turniru u Brisbaneu, gdje je ispao od Jordana Thompsona u četvrtfinalu

Jedan od najboljih tenisača svih vremena Rafael Nadal neće nastupiti na prvom Grand Slam turniru sezone, Australian Openu, koji se igra od 14. siječnja.

Španjolac je zadobio ozljedu mišića tijekom povratničkog nastupa na ATP turniru u Brisbaneu, gdje je ispao od Jordana Thompsona u četvrtfinalu.

VIDEO Đoković urlao na Ivaniševića

Nadal je na društvenim mrežama objavio da se zbog ozljede vraća u Španjolsku te da neće nastupiti na prestižnom Grand Slam turniru.

"Tijekom zadnjeg meča u Brisbaneu osjetio sam manji problem s mišićem, koji me, kao što znate, zabrinuo. Kad sam stigao u Melbourne, napravio sam magnetsku rezonancu i pokazalo se da imam mikrorupturu mišića. Srećom, ne na istom dijelu mišića koji sam već bio ozlijedio", napisao je Nadal, te dodao:

VEZANI ČLANCI:

"Trenutno nisam spreman natjecati se na najvišem nivou u mečevima na pet dobivenih setova. Vraćam se u Španjolsku vidjeti svog doktora, liječiti se i odmarati", napisao je Rafael Nadal.

Podsjetimo, Nadal prije Brisbanea nije igrao gotovo godinu dana. Zadnji nastup prije toga imao je upravo na prošlogodišnjem Australian Openu, gdje je iznenađujuće ispao već u drugom kolu. Ostatak sezone propustio je zbog ozljede kuka.

Komentara 1

DU
Deleted user
22:09 08.01.2024.

Ista priča kao i sa Federerom. Zadnje dvije godine karijera obadvojica guslaju istovjetnu priču o povredama koje ih navodno spriječavaju od nastupa na velikim turnirima. A riječ je da tu priču moraju pričati zbog važećih ugovora sa sponzorima koje vrijede po više stotina milijuna. Znači, sponzori im umjetno produžavaju karijeru, jer bi u protivnom imali ogromne gubitke i štetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije