Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Nacional natrpao mrežu Grka i izborio Ligu prvaku

03.10.2016. , Zagreb -  Kujtim Morina trener futsal kluba Nacional. Trening momcadi u sportskom centru Lucko. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
15.10.2016.
u 22:34

Zagrepčani su očekivano u dvoboju 3. kola Glavne runde Futsalove Lige prvaka svladali (6:0) grčku Athinu '90, a onda je u posljednjoj utakmici turnira Ekonomac bio bolji (1:0) od Lide. Poredak Ekonomac devet bodova, ispred Nacionala (6), Lide (3) i Athine (0)

Nacional se plasirao u Elitnu rundu Futsalove Lige prvaka! Zagrepčani su očekivano u dvoboju 3. kola Glavne runde svladali (6:0) grčku Athinu '90, no onda je u posljednjoj utakmici turnira Ekonomac bio bolji (1:0) od Lide, piše Goal.

Zagrepčani su i ranije znali da su puno kvalitetnija momčad u odnosu na Athinu '90, no to su dokazali i na parketu. Bila je to "jednosmjerna ulica", Grci nikako nisu mogli parirati razigranim Zagrepčanima. O tome svjedoči i konačan omjer udaraca prema suparničkim vratima (41:6) koji samo pokazuje apsolutnu dominaciju Nacionala...

Igrači Kujtima Morine već su u 3. minuti stigli do vodstva. Tihomir Novak sjajnim se driblingom na desnoj strani riješio čuvara, pa snažnim udarcem s 10-ak metara probio Michalitsisa.

Samo šest minuta kasnije bilo je 2:0, Čujec je izašao sam na grčkog vratara, lijepo ga "zarolao" i pogodio praznu mrežu. Na 3:0 povisio je Postružin koji je iz blizine zakucao loptu u mrežu nakon akcije Jurića i Novaka...

Grčki se prvak raspao sredinom prvoga dijela, u 14. minuti svoj drugi pogodak na ovom turniru (prvi na ovoj utakmici) zabio je i Perić. Koji je preciznim udarcem s 10 metara atraktivno pogodio gornji desni kut suparničkih vrata.

Ubrzo je iz blizine nakon dodavanja Novaka zabio i Amadeu. Kristijan Postružin u drugom je dijelu postigao svoj drugi pogodak (za 6:0) nakon lijepe kombinacije s Perićem,

Ekonomac je pobijedio Lide sa 1:0 i osvojio prvo mjesto s devet bodova, ispred Nacionala (6), Lide (3) i Athine (0).

Strijelci: 0:1 - Novak (3), 0:2 - Čujec (9), 0:3 - Postružin (13). 0:4 - Perić (14), 0:5 - Amadeu (15). 0:6 - Postružin (32).

Athina '90: Michalitsis, L. Papadopoulos, Ntarlas, G. Papadopoulos, G. Oikonomopoulos - Triantis, Kalkos, Begaj, Nisotakis, Kristiopis, Chouchoumis, Gkaifyllias, Ntouras, Vaidanis. Trener: John Ziavas.

Nacional: Bilić, Čujec, Novak, Postružin, Jelovčić - Mordej, Jurić, Toth, Koturović, Perić, Rafael, Amadeu, Pavlić. Trener: Kujtim Morina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije