Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP HRVATSKE
Povratak na članak

Fanatična atmosfera nije bila dovoljna, Nacional 'demolirao' Dinamo

Bilo je 8:2 za prvoplasiranu momčad prve lige, a sjajni Kocić je zabio četiri gola. Za mjesec dana igra se uzvrat

Komentari 31

SE
senior
00:29 29.01.2015.

Poljanak, zašto tajiti, pa svima je jasno da su organizatori MNK Dinamo produkt jedne od zadnjih ideja propalog ministra Jovanovića i SDP-ea.

VL
SA
santos008
06:08 29.01.2015.

''Torcida''-Nis i ''BBB''-Leskovac

VL
DU
Deleted user
00:02 29.01.2015.

Polako se pokazuje tko to stoji iza ove skupine BBB.

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
06:36 29.01.2015.

pa sigurno da ce pljeskat svojima jer ti bbb nemaju veze sa nasim Hrvatskim dinamom - oni su poslani ne da ruse Mamica nego da ruse sve sta je Hrvatsko isto ko I nekad davno jer dynamo je uvjek bio jedini pravi Hrvatski klup I da je predsjednik sam dragi Bog oni bi ga popljuvali jer ta udba je vrlo organizirana I zna svoj antihrvatski posao a dokazano je davno da rulja ne razmislja - ali Dinamo ce I dalje ostat Hrvatski I nikakovi Jovanovici, Pusici, Brbljici, Hajduk I slicni njima ne mogu nas unistiti - zivio Hrvatski Dinamo !

VL
KU
kublajkhan
05:13 29.01.2015.

mora da je jovanović ponosan! kada će josipović početi da dolazi na te utakmice gde se širi ljubav po regionu?

VL
HO
Hotspot
08:01 29.01.2015.

bravo za nacional! pokazali su kako se igra sa srcem za voljeni klub!

VL
ZW
zweistein
08:05 29.01.2015.

BBB za SDP

VL
PP
pp
10:45 29.01.2015.

I da kažem da je sramota za večernji da moram stavljat zvjezdice u komentar jer mi je dva puta lijepo objašnjeno da sam "upotrijebio nedopuštene riječi". A ta nedopuštena riječ je očito izraz da je ova vlast antidržavna b*nda. E pa gospodo to je moje mišljenje i usudim se reči činjenica koja se može dokazati. Zar smo se vratili u vrijeme verbalnog delikta da se ne može izreći mišljenje o vladi i to još na stranicama "državotvornog večernjeg"?

VL
LI
Lik123
09:42 29.01.2015.

Sad ste se i sluzbeno pretvorili u hajdug - kad se pusi onda se piše o fantastičnoj atmosferi. Nego, koliki je kapacitet Cibone? A niš o sramoćenju, blamiranju i sličnim omiljenim frazama kad je Dinamo u pitanju? Mislim na Dinamomo koji to i je, ne na ovaj KUD kojem je jedina svrha lupanje kontre i egotrip.

VL
DI
dinol
10:37 29.01.2015.

Futsal ?? U dvorani se igra kosarka, rukomet, odbojka.NOGOMET ? Hahahaha.

VL
MA
MagnusJohnson
14:50 29.01.2015.

Šokota, voditelj i prvi čovjek Futsal Dinama iza kojeg stoje huligani je u spregi sa ZZD i Dariom Šimićem (njegovim sindikatom) koji se potajno po Zagrebu nalazi s Marinom Brbićem. Više je nego jasno tko stoji iza ove zločinačke organizacije koja želi srušiti Dinamo.

VL
SA
sabaninonda
00:52 29.01.2015.

molim vecernji.hr da objavi tko je prenio informaciju da je netko od protivnickih igraca ispracen ovacijama. jedino za koga se navijalo i koga se bodrilo bili su igraci dinama. a bio sam do kraja, do spremanja transparenata i ciscenja dvorane.. tko i zasto izmislja ovakve stvari?

VL
BP
bićo-pešća
00:01 29.01.2015.

čaki u prvim redovima kao '91 na bregani

VL
PP
pp
10:41 29.01.2015.

Ajde konačno da i ja koji vjerujem u narod, pa i hrvatski narod dobijem potvrdu da je nekad i narod gl*p :) Nemojte se uvrijediti ali ne mogu se načuditi. Uglavnom se na skoro svakoj temi mogu složiti da većinom komentara i čitatelja večernjeg ali da vam po istini velim, na ovim temama se vidi čista, nedestilirana narodna glupost. Evo jedna "pametna" od jednog navijača Dinama, protivnika Mamića, glasača HDZ-a (od kad je antidržav*a b*nda na vlasti) i agitatora za Kolindu koji je bio na jučerašnjoj utakmici i uživao u majstoriji nažalost igrača Nacionala za kojeg nisam ni znao da je srpski reprezentativac, ali očito je reprezentativac i to mnogo toga objašnjava jer je čovjek izvanzemaljac. A bio sam i na utakmici poslije Božića protiv Nordijskih zvijezda i tamo sam u poluvremenu držao društveno politički govor frendovima zašto treba glasati za Kolindu i zašto je bitno da se izdajnik Josipović makne (a bolesnog frenda sam na dan izbora u drugom krugu furao sat vremena od Jaruna do Jordanovca gdje mu je glasačko mjesto da glasa jer si ne bi mogao oprostiti da smo za taj jedan glas izgubili). Ali dobro jasno je tko stoji iza mene :) Dečki u krivu ste jednostavno. I nadam se da će nakon promjene ove vlasti, institucije ove države po pravu i pravdi procesuirati Mamića i ako je kriv (a mislim da je, ali dopuštam da sam u krivu) osuditi ga. A do tada, a nadam se i poslije toga ću povremeno otići na tekmu Futsal Dinama i uživati u zaista dobroj atmosferi i atraktivnoj igri i sportu. Živjeli mi kolege komentatori.

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
08:45 29.01.2015.

jedino što su naučili u tom plačeničkom životu je : ...tko je protiv njih i mafije,,taj je srbin, komunist.. bože dragi, pa rat i takva retorika je završila s olujom. Probajte smisliti nešto novo. Npr. iza Boysa su džihadisti i i boysi zapravo regrutiraju sve u dvorani da krenu u Siriju na obuku i u rat. ..ili da su bbb extremno krilo scijentologa koji ovim projektom futsala pokušavaju direktan udar na katoličanstvo u hrvata. malo mašte, al za maštu treba biti i inteligentan..

VL
LE
lepi77
13:10 29.01.2015.

meni je ipak najjače kak ovi plaćeni komentatori gnk-a trube o nekom sdpu, srbima...hahahah....a jučer na tribini na futsalu hrpa zastava s prvim bijelim poljem, zbog kojih smo često i prijave dobivali, zastava vatikana... ali ne...oni koji su kontra mamićaa su srbi...hahahhaha...a mamić se liže sa srbima, svaki vikend je u beogradu na cajkama, da ne spominjem već legendarnu kak je jugoslavija bila najljepša zemlja na svijetu... ali istina će prije ili poslije doći na vidjelo...

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
07:13 29.01.2015.

Zagrebački Dinamo :) kontra arkanovaca!

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
07:11 29.01.2015.

Ekipa koja pljuje po Dinamu i BBB trebala bi prvo naučit hrvatski jezik. Hvala

VL
LO
losss
04:38 29.01.2015.

Šta MAMICEVCI kmece kmeeeeeeeeeeeeeeeeèeeeeeeeeeeeeee znaju da nis pravi navijaci nego internet bojna, podrska od torce RUŠI SPODOBU

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.