Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filip blašković
Povratak na članak

Na treningu nas je gledalo više ljudi 
nego sada utakmice Dinama

Super Mario: Nije zato što je moj Brođanin, ali u koju god momčad došao, a riječ je o vrhunskima, on igra dobro i zabija

Komentari 8

MA
MagnusJohnson
13:05 18.12.2014.

Isus Krist, pa jel može jedan dan proći a da se ne pišu tekstove o posjeti dinamovih utakmica? U redu, shvaćamo, Dinamo ima slabu posjetu, to je jedini argument koji plaćenici imaju protiv Dinama, pa stalno to recikliraju. Dosadniji ste od duplog proljeva.

VL
MA
magnum2013
13:30 18.12.2014.

Dobro kaže Filip, Dinamo je onda bio kult grada i publika se poistovjećivala sa igračima koji su tada bili na terenu. Sada je sasvim drugačije i naš jal nas je natjerao da se odreknemo kluba i navijanja, a dalje tvrdimomo da smo Dinamovci.Politika i prljave igre otjerale su ljude sa tribina, ne samo u Zagrebu. Tako je i u mojem Varaždinu, Osijeku, ...... U naše vrijeme da me netko probudio u tri ujutro mogao sam mu izdiktirati: Dautbegovic, Cvek, Graćanin,Belin, Ramljak, Blašković, Čerćek, Gucmirtl, Zambata, Kiš i Rora, a nisam bio sastavni dio te momčadi, ali sam navijao za Dinamo a igrao u Varaždinu. TV reporteri, Radio, novinari, sve je to nekada bilo puno profesionalnije i poštenije. Nije li i to jedan od uzroka ovoga?

VL
NE
neki
14:41 18.12.2014.

Dinamo uopće nema slabu posjetu, ali onaj malonogometni klub.

VL
MA
markomraz
11:59 18.12.2014.

pa da imam za 3-4 pive, dve debrecenke otišao bi na tekmu, ali kad se nema love, nogomet je sporedna stvar za trošit ono malo kaj imaš

VL
NB
Nije.bitno
16:48 18.12.2014.

mislite na dinamo koji je uspio biti najgori u ligi prvaka i u euroligi u isto vrijeme ili na dinamo koji je udruga građana a nitko nema pravo glasa osim njih nekoliko, pa ko će normalan ići na utakmice takvog kluba?

VL
DI
diskasting
12:04 18.12.2014.

Nekad je dinamo živio i bio dio građana zagreba i svih svojih navijača danas je samo od toga ostalo u imenu građanski i udruge iza koje se skriva privatni interes obitelji mamić! zato više niko niti ne prati taj klub!

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
12:29 18.12.2014.

Kad Dinamo više nije ni zagrebački, a ni hrvatski klub!! To je sad mafijaško-rođački klub preko kojeg srbijanska mafija pere lovu. Hvala Bogu na Futsal Dinamu u kojem još uvjek živi Zagreb, Dinamo, Hrvatska i BBB.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.