Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI U ZAGREB

Na Mirkovu borbu u Areni stiže veliki Evander Holyfield

Evander Holyfield
Big Pictures/Pixsell
07.03.2014.
u 12:00

Bivši boksački šampion u Zagreb stiže u subotu i pratit će Glory 14 što je još jedna potvrda da je Glory izrastao u najjaču kickboxing organizaciju u svijetu.

Kakav nas borilački spektakl očekuje u zagrebačkoj Areni potvrđuje i činjenica da će poseban gost tijekom Gloryja biti Evander Holyfield.

Bivši boksački šampion u Zagreb stiže u subotu i pratit će Glory 14 što je još jedna potvrda da je Glory izrastao u najjaču kickboxing organizaciju u svijetu.

Holyfield je nakon završetka profesionalne karijeri česti gost vrhunskih borilačkih priredbi, a sada će pratiti i borbe u Areni.

Vrata dvorane otvaraju se u 17.00 sati. Uvodne borbe počinju u 18.15 sati, borbe u Glory Superfight Series na rasporedu su od 20.30 sati.

Glavni dio programa počinje u 22.00 sata. U sklopu Glory 14 priredbe vidjet ćemo turnir izazivača u srednjoj kategoriji, borbu za naslov prvaka u lakoj kategoriji i kao šlag obračun Mirko Filipović vs. Remy Bonjasky.

Sve će to pratiti i Evander Holyfield.

>> Cro Cop o crnoj točki karijere: Zauvijek ću žaliti što nisam uspio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije