Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP ŠIMUNIĆ:
Povratak na članak

Na Kantridi i u Europi smo pobijedili nakon četiri godine, to je dobar znak

Ova pobjeda ima posebnu važnost, jer je ostvarena na Kantridi gdje nisu pobjeđivali Lyon, Betis, Guimaraes...

Komentari 8

Avatar mihic
mihic
23:41 21.09.2014.

najbolja utakmica HNL-a u zadnjih 6-7 godina. borbena agresivna i gdje oba protivnika žele pobjedu

VL
Avatar PPPPPPPPPPPP
PPPPPPPPPPPP
08:40 22.09.2014.

Utakmica odlicna, vec dugo nije u HNL odigrana utakmica na toj razini. Cestitam igracima jedne i druge momcadi ali samo je jedan DINAMO!!! Nadam se da ce Mamic sto prije sloziti obranu, u ovakvom stanju su stvarno slabi. Šimunić jee ocito pred završetkom karijere, ali onaj Pivaric nije mi jasno zasto ga toliko forsiraju... da ne gledam nista drugo ovo je vec druga utakmica za redom gdje gol pada preko njega... Mislim da nije za prvu momcad i tocka! Sad se vidi ucinak lige 10, sve pet!!!

VL
BL
Blender
07:38 22.09.2014.

Cestitke na pobjedi!! Dobra utakmica, jos da se Simunica rijese i posalju ga u penziju, tek tada bi bio Dinamo kako treba.

VL
LI
Lisabon
08:46 22.09.2014.

Da odmah rascistimo o "genijalnoj"lucidnosti Sharbinija.On je gurnuo loptu za Krstanovica,a ne Kramarica.Krstanovic je iso klizeci na nju i promasio te tako prevario Simunica,a i Pivarica kojem je prosao Kramaric koji je dao gol.Dakle sigurno nije lopta bila namjenjena Kramaricu.U svakom slucaju ispalo je za Rijeku dobro.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
01:38 22.09.2014.

odlična tekma.... svaka čast i Rijeki na prikazanome. Ovaj Soudani je zbilja igračina, a večeras mi je po prvi puta žao što je Halilović otišao.... sa ovakvim Soudanijem, Pintom, Henriquezom i posebno malim Ćorićem.... bila bi to opaka ekipa. Čak i sa ovakvim trenerom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.