Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona u finalu
Povratak na članak

Mulaomerović: Apsolutno sam protiv svake vrste nepristojnog navijanja!

Pred očima generalnog menadžera kluba koji ga želi draftirati (Danny Ainge, Boston Celtics), 19-godišnji Žižić upisao 12 koševa i 13 skokova

Komentari 3

DH
dalibor.hren
09:45 26.05.2016.

Jesu li divljaci koji su zapalili transparent (zastavu?) završili u zatvoru ili su kao vojvode ispraćeni do naplatnih kućica? Nama zbog divljaka na tribinama ne treba zakon o sportu nego represija, odgojna palica i zatvor. Pročitajte kako su prošli "navijači" koji su napali Manchesterov autobus!

VL
DH
dalibor.hren
07:12 26.05.2016.

Tovari u Zagrebu vrijeđaju Ciboninog trenera!?

VL
1K
100%kaj
09:36 26.05.2016.

Dvostruka mjerila u policiji ali i u medijima. Da se BBB ponašaju kao ovi Tovari policija bi ubila boga u njima a novine bi ih razapele na križ. Ovako sve prolazi tiho i u miru a eventualni novinski članak može izgledati kao ljubav prema klubu i nestašni temperament. Sve je to stoka kojoj treba zabraniti dolazak na tekme (a i u Zg).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.