Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morao na tribinu
Povratak na članak

Muke po Alenu: Evo zbog čega je Halilović izbačen iz sastava!

Barcelona ga se odrekla i prodala HSV-u, a ni u njemačkom klubu nije se uspio nametnuti.

Komentari 20

ST
Stipan
17:04 27.10.2016.

Prerano mu udarila slava u glavu.

VL
VL
vladek
16:47 27.10.2016.

Ne,može igrati samo još za Hajduk a njegov tatek će vuči konce,kao marioneta

VL
Avatar smuljko
smuljko
17:02 27.10.2016.

Mali je razmazeni zgepac Koji ne posjeduje osnovne motoricke parametre da bi se bavio vrhunskim sportom

VL
MV
Mijat vrdoljak
17:25 27.10.2016.

Ponavlja se priča, svi koji odu prerano i jeftino nemaju šanse, na primjer: Delač, Brodić, Murić, Radošević, Balić, Halilović a bit će ih još. Sigurno sam više zaboravio nego nabrojao. Jedini koji je uspio iz te kategorije je Ivan veliki Perišić ali on ima posebni karakter.

VL
RA
radekbrod
16:44 27.10.2016.

kad je njegov tata najpametniji na svijetu sada više nemože igrat ni za vogošču hahahahaha

VL
MP
mparac3
17:09 27.10.2016.

Nikada i nikakav on talenat nije imao, pa i nema sto pokazati... Mediji su ga "napuhali", a manageri odigrali svoje, i to je tajna njegova "uspjeha". On je jedna od najvećih prevara u svijetu sporta, jer je i bez fizičkih, psihičkih, ili kakovih drugih kvaliteta, zgrnuo veliki novac, "oteo" ga boljima/drugima....

VL
Avatar LaMer
LaMer
18:25 27.10.2016.

Fizički je slab i ne igra defenzivno , a danas veznjak koji ne daje svoj obol momčadskoj igri u defenzivnom smjeru nema šta tražiti u iole ozbiljnijoj momčadi liga petice ! Ako to ne promjeni , nestat će u zaboravu ko rukom odnešen !

VL
FN
Fr@njo
18:31 27.10.2016.

Nije dovoljno imati u nogam, vec treba imati i u glavi..od tog talenta nikad nista..

VL
MA
manga48
17:23 27.10.2016.

Alenu sam se dvaput izravno obratio i poželio mu da više izaziva i gradi igru na sredini i da ne troši lopte za daljinske projektile i prerano završavanje akcija što na kraju nije njegov posao već da gradi igru prema naprijed. To sam uočio gledajući ga u kadetima Dinama. Već tada je prestao trčati čekajući da mu drugi izbore loptu.

VL
LU
lukateli1
19:22 27.10.2016.

Nema od njega nikad nista! On igra samo prema naprijed, a i to polovicno. Ali, postoje i druge, pa i trece lige za takve igrace.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
08:33 28.10.2016.

Ja mislim da je Alen izbačen iz močadi jer se ponašao kao pravi hrvat makar je porijeklom pravi bosanac a europski i kulturni to nesmiju i nemru tolerirati.

VL
DU
Deleted user
21:40 27.10.2016.

Jel još netko misli da ga je trebalo zvati na Euro?

VL
VE
vecernji55
17:30 27.10.2016.

Na posudbu u Dinamo vec ove zime.

VL
HA
hajduk1966
20:51 27.10.2016.

Bahatost,i nestrpljenje,da je ostao jos samo godinu u Dinamu bilo bi mu lakse vani

VL
ZE
zecco
23:13 27.10.2016.

svaki trener, koji nema pojma, kao alibi za neuspjeh, nađe sebi žrtvenog jarca, jednog ili više igrača. Tako i ovaj Gisdol, koji nema pojma, uzeo Halilovića za žrtvenog jarca, iako je Alen ponajmanje kriv, jer je na dosadašnjih 8 utakmicaca prvenstva jako malo igrao. Gisdol je prije 2 godine spasio Hoffenheim od ispadanja, ali je to bila više zasluga sudaca nego njegova, sudaca koji su Hoffenheimu, klubu iz sela od 3500 stanovnika, ali sa gazdom milijarderom, u zadnjem kolu poklonili pobjedu nad Borussijom u Dortmundu i tako spasili umjetni klub Hoffenheim. Gisdol se sada hurči nakon pobjede u kupu protiv trećeligaša Hallea. Pobjede koja je beznačajana, jer HSV ionako ne može osvojiti njemački kup, a u prvenstvu je u hovnima do grla. Definitivno najgora momčad Bundeslige, koja igra najgori nogomet, odnosno uopće ne igra nikakv nogomet.. Ono što je pokazao Gisdol u dosadašnje 4 utakmice u prvenstvu je čista nula, samo mu je nevjerojatna sreća stoljeća donijele onaj jedan bodić protiv Borussije Moenchenglabdach jer je Borussia fulala 2 penala. Svaka čistačica klupskih prostorija HSV-a bi bolje postavila igru od njega. Problem HSV-a je što nema ama baš nikakvu igru. Pa Niko Kovač je nedavno u Hamburgu štedio neke prvotimce, i opet je Eintracht sa lakoćom pobjedio HSV-a, koji za 90 minuta nije imao skoro nijednu šansu! Labbadia je bio prosječan trener, ali koji je barem znao motivirati igrače i stvoriti momčadsko zajedništvo i tako je preklani spasio HSV od ispadanja, Gisdol niti je dobar trener, niti je motivator, već seljober na kvadrat. Vidjet ćemo ga sada sada u narednom kolu kada HSV ide na noge jakom Koelnu, HSV će opet stradati. HSV ima solidne igrače, ali nema trenera. Stvarno ne vidim kako će se HSV spasiti ove sezone, jer po igri je svaka druga ekipa Bundeslige bolja od HSV-a. Čak i Ingolstadt koji također samo ima 2 boda kao i HSV; ali taj Ingolstadt je pokazao odlične igre protiv Bayerna, kada su nesretno izgubili jer su fulali 2 stopostotne, i nedavno protiv Borussije Dortmund kada su imali vodstvo oid 3-1 i zaslužili pobjedu, HSV nema nikakvu igru. ništa. Jedan pravi dobri trener kao Juergen Klopp, koji zna postupati sa igračima, nikada neće uzeti nekog igrača za žrtvenog jarca, To se tako ne radi. Prognoziram da će Gisdol dobiti otkaz još prije Božića.

VL
Avatar jumanji
jumanji
16:45 27.10.2016.

ako se on ne bude promijenio onda će njegov talenat otploviti i nikad se ne vratiti

VL
TW
TWITOIST
06:11 28.10.2016.

Jedan Rog=tri Halilovica ili dva Anta Corica ili cetri Duje Copa.

VL
BA
balic
09:10 28.10.2016.

Mali je visoko poletio pa sad mozda sa tribina progleda i spozna da je tresnio, i to posteno. :)

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
21:06 27.10.2016.

Mali se je prošlu utakmicu u odličnoj akciji na kraju nesretno pokliznio.Da mu se to nije dogodilo i da je u istoj akciji zabio gol,ovaj isti autor bi ga dizao u nebesa.Još kada vidim ove zlokobne komentare,pitam se što je mali skrivio da mu se tako sprdaju.Smiješno i žalosno.Najveća mu je greška što je izabrao kaotični HSV.

VL
SS
sokac sa drave
17:18 27.10.2016.

Jednostavno zavjera protiv strasnog talenta svi igraci i trener ga ignoriraju ,od suigraca dobiva otpadke a ne prave lopte.Isto rade i sa Tinom Jedvajem,igraju na njegovom mjestu nogometno limitirani igraci.Vjerojatno nece potpisati novi ugovor za sicu pa ga stavili na led.Prosle godine su u Stuttgartu isto radili sa Ibisevicem,evo sada u Herti glavni strijelac i paker.Trenutno su u Stuttgartu otkrili novog krivca Tonija Sunjica a covjek najbolji obrambeni igrac.Trener i igraci mogu odhebati svakogau timu.Halilovic predribla odigra direktno za pas ali propane akcija zbog nesposobnosti njegovog suigraca da odigra munjevito dupli pas iz prve.Halilovic mora iz Njemacke u drugu zemlju gdje se igra kao kod Gvardijole.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.