Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završni razgovori
Povratak na članak

Mozart vuče sve konce, Balić predlaže novog izbornika!

Balić Golužu sigurno neće podržati, jer baš je Slavko otjerao Ivana iz reprezentacije 2013.

Komentari 14

ZV
zvonjuri
23:23 05.02.2015.

Balić je, uz Metličića i Serdarušića, sigurno najbolje rješenje za HR rukomet. Ipak mislim da mu budućnost ne ovisi o HRS (Šoli, Gopcu i drugima) i da si neće dozvolit mu takvi kokuzi uvjetuju i određuju što i kako raditii i kako voditi reprezentaciju koju su oni uništili i srozali na niske grane. I to ne samo reprezentaciju nego su na tragu da unište i cjelokupni hrvatski rukomet.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
22:42 05.02.2015.

Ivano Balić se mora u repku vratiti kao igrač, selektor i domoljubni korektor...

VL
B2
bordon 2
23:13 05.02.2015.

Prema Ivanu Baliću su se ponijeli vrlo nekorektno (mislim da tu nije u pitanju samo Goluža Slavko - on je bio tek puki izvršitelj) i sad idu kod Balića?? Kao on bi trebao - odlučiti - što, koga i kuda? Hmmmm - u našem stilu!

VL
JO
jozomali
21:44 05.02.2015.

zanimljivo....

VL
CA
camus
12:31 08.02.2015.

Pa ovo je za nevjerovari, zar nije bilo dovoljno to sto je Goluza unistio muski rukomet, pa to treba isto da uradi i sa zenskim, KATASTROFA!! Zar konacno svima nije jasno da on nema osobnih/mentalnih /ovdje ne govorim o njegovimim igrackim dometima/ kvalifikacija za takvu vrstu posla, jednostavno on nije dorastao trenerskom poslu kada je u pitanju rukomet na najvisem planu-reprezentacija.

VL
Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
08:27 06.02.2015.

Balić je svojedobno doista bio Mozart ali samo dok ne bi naletio na Franzuce onda bi mu francuski mesari stavili rampu. Iskreno nekoliko zadnjih godina baš i nije nešto pokazivao u repki iako po godinam i baš toliko star. Znana se kako Ivano više voli dobro drijemuckati i opušteno ispijati kavice nego ozbiljno trenirati kako bi mu tijelo bilo spremno i u 35.god. za napore rukometa drugim riječima nije baš nekakav "radnik" već hedonist romantičar koji nažalost u modernom rukometu protiv vrhunskih ekipa nema prolaz.

VL
DU
Deleted user
08:48 06.02.2015.

Ma, bezbroj puta se pokazalo, da naš rukometni Mozzart, Balić koji igra i danas fantastično, ne mora biti i dobar trener!!!!

VL
Avatar rimaz
rimaz
09:06 06.02.2015.

Zar nije jednostavnije da su Balića pozvali da dođe u Zagreb. Ovako, njih tri-četiri, ... Tako je kad "posao" rade Hrvati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.