Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINO RAĐA
Povratak na članak

'Moje bavljenje košarkom donijelo mi je gomilu neprijatelja i lažne prijatelje. Ne bih se vratio ni za što'

- Roditelji su poludjeli jer vide rješenje nekih svojih frustracija ili nemogućnosti kroz svoje dijete, a glavni u toj priči postali su menadžeri

Komentari 6

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:24 14.03.2024.

Sjećamo se Rađe koji je arogantno i nepitano nogometašima dijelio savjete i packe. On kao posebno uspješni voditelj hrvatske košarke. 🙄 Sjećamo se Rađe na hrvatski praznik sa pogrdnim izrazom na majici u čast toga hrvatskog praznika. Istovremeno nikada nije zaboravio napomenuti koliko više voli bivšu zemlju i jugoleftardstvo.

VL
TE
tek
10:53 14.03.2024.

Veliki igrač, mali ćovjek

VL
BI
billynik
09:17 14.03.2024.

Ma dajte, nitko nije želio platiti ništa za film o njemu koji je sam financirao a sad od njega pravite humanitarca. Bio je dobar košarkaš ali je lik potpuno izgubljen u svom egu.

VL
Avatar Aurel
Aurel
10:52 14.03.2024.

ma da??? a od čega bi onda živio? da se nije bavio bacanje lopte u koš, danas bi skupljao boce po kontejnerima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.