Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid

Modrićev nasljednik: Španjolci oduševljeni hrvatskim veznjakom

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
17.10.2016.
u 13:13

Kovačić je ovog ljeta bio na izlaznim vratima kluba, a sada je kod trenera Zinedinea Zidanea postao uvjerljiva Modrićeva zamjena

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić u subotu je iskoristio ozljede Luke Modrića, Casemira i Jamesa Rodrígueza te startao u početnoj postavi Real Madrida protiv Betisa.

Kovačića je španjolska Marca nazvala nasljednikom Luke Modrića.

"Bio bi klišej usporediti Luku Modrića i Matea Kovačića s obzirom na to da igraju na sličnim pozicijama, ali i zbog nacionalnosti. Mnogo rada odvija se iza scene koja oblikuje bivše Interovo čudo u Lukina nasljednika”, piše Marca pod naslovom “Stvarajući novog Modrića”.

Kovačić je ovog ljeta bio na izlaznim vratima kluba, a sada je kod trenera Zinedinea Zidanea postao uvjerljiva Modrićeva zamjena.

Hrvatski veznjak istaknuo je kako voli igrati na sredini terena s Tonijem Kroosom.

– Toni je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu. Osjećam se jako dobro kad igram s njim – rekao je 22-godišnji hrvatski vezni nogometaš.

On je u subotu igrao 65. minuta u Sevilli, gdje je Real Madrid pobijedio Betis sa 6:1.

– Jako smo dobro ušli u utakmicu i mislim da je to put kojim moramo ići te od početka krenuti dobro – rekao je Kovačić i dodao:

– Uvijek želimo igrati ovako i pobijediti, ali ne ide uvijek sve onako kako želiš.

Real Madrid ovim je prekinuo niz od četiri remija te ostao na drugom mjestu s 18 bodova, koliko ima i vodeći Atletico uz bolju gol-razliku.

Ova dva kluba igraju krajem idućeg mjeseca veliki gradski derbi, a u Real Madridu nadaju se da bi se Modrić, nakon operacije lijevog koljena, do tada mogao oporaviti. Još uvijek je ozlijeđen i Brazilac Casemiro, no idući tjedan u Ligi prvaka protiv poljske Legije mogao bi zaigrati James Rodríguez.

– Momčad je dobro, mislim da se svi osjećaju dobro, pobjeđujemo i to je najbitnije – završio je Kovačić.

On je ove sezone sudjelovao u sedam utakmica Real Madrida odigravši 518 minuta.

Komentara 7

Avatar Abcda
Abcda
13:41 17.10.2016.

Jos mora nauciti da igra sa malo vise "grinte".

AH
Ahilej
14:23 17.10.2016.

Bravo Kova, svi smo znali da imaš to u sebi sad samo nastavi sa vjerom u sebe! Ima neka tajna veza između Madrida i Hrvata❤

AH
Ahilej
14:24 17.10.2016.

22 godine ljudi moji!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije