Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI UZ PIVE
Povratak na članak

Modrić: Pobijedili smo u dvije utakmice, protiv Srbije i nervoze

- Čuo sam se s Baleom, rekao sam mu da se nadam da neće biti tako raspoložen kao u klubu - otkrio je Luka

Komentari 5

JA
jadre
10:23 23.03.2013.

Lukice, legendo, vec si sad u top 5 veznjaka svita...kako je "slomio kicmu" onom igracu uz "slow-motion" biciklu...steta, udarac je bio blizu...a gol bi bio za anale...

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:00 23.03.2013.

Bome je Kranjčar dobro primjetio da je Kovačić 'doktor nogometa'. Kovačić ima ono što Krnajčar nema, može povuć loptu prema naprijed i vodit polukontru. Kranjčarov svaki prvi dodir je lopta unatrag prema Modriću ili stoperima jer nema trkačku moć, ni brzinu da s loptom krene naprijed. Vezni red Rakitić-Modrić-Kovačić s Vukojevićem iza leđa mi se čini najboljim rješenjem.

VL
OV
ovoono
11:16 23.03.2013.

Pritisak je bio veliki i zato da vidimo kako će oni igrat pod pritiskom ,tek tada će shvatiti koju su Hrvati tremu pobijedili , usput i srbiju ,tamo će mo im zabit tri kako oni vole

VL
VD
Vojo Dodevski
11:27 23.03.2013.

Luka, navijachi ne mogu biti buchniji! Jer je Maksimir prije svega izgradjen za ATLETIKU, a tek potom za fudbal. Istochna i zapadna tribina, udaljene su pedesetak metara od stativa! Mosh se ti derati koliko hochesh,to dranje do fudbalera stize razvodnjeno! Nisu ludi Bosanci sto pored slichnih stadiona u Sarajevu, sve utakmice igraju u Zenici! Gde navijachi dishu u vrat fudbalerima!

VL
OB
-obrisani-
16:25 23.03.2013.

u 11:00h Ron Burgundy je napisao/la: >>>> Ne znam koju si ti tekmu gledao. Kranjcar je pokazao cvrstinu i prodornost.Pogledaj sto se dogodilo istog trenutka kad ga je Stimac izvukao .Srbi su preuzeli kontrolu sredine terena i napravili 2 odlicnecne sanse. Strinic je na zalost imao los dan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.