Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA REDSA

Mo Salah: Utučen sam. Sve smo iznevjerili, za ovo nema opravdanja

Premier League - Liverpool v Aston Villa
Phil Noble/REUTERS
26.05.2023.
u 15:30

Ovo je prvi put od 2017. godine da se Liverpool nije uspio plasirati u najprestižnije Uefino natjecanje. Razočaran je i Liverpoolov igrač Mohamed Salah koji se putem svog profila na društvenim mrežama obratio navijačima

Liverpool nije uspio izboriti plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. 'Redsima' je trebao poraz Manchester Uniteda od Chelseaja u četvrtak, no United je pobijedio 4:1. Liverpool tako kolo prije kraja ne može doći do četvrte pozicije koja vodi u Ligu prvaka, nego će s pete pozicije igrati u Europskoj ligi.

Ovo je prvi put od 2017. godine da se Liverpool nije uspio plasirati u najprestižnije Uefino natjecanje. Razočaran je i Liverpoolov igrač Mohamed Salah koji se putem svog profila na društvenim mrežama obratio navijačima.

GALERIJA Rijeka: Šteta na Rujevici nakon finala Kupa je 100 tisuća eura 

Premier League - Liverpool v Aston Villa
1/5

- Nema nikakvog opravdanja za ovo. Imali smo sve što nam je potrebno da dođemo do Lige prvaka iduće sezone i nismo u tome uspjeli. Mi smo Liverpool i plasman u ovo natjecanje je minimum. Žao mi je, ali prerano je neko uzdizanje ili nekakvu optimističnu objavu. Iznevjerili smo vas i sebe. – napisao je utučeni Salah.

VEZANI ČLANCI:

Izabranici Jürgena Kloppa zaredali su odličan niz od sedam pobjeda od 17. travnja koji je prekinut prošlog vikenda kada je Liverpool remizirao protiv Aston Ville. Do kraja sezone Liverpool ima još jedan susret protiv Southamptona 28. svibnja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije