Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izudarao ga laktovima
Povratak na članak

MMA borac pretukao čovjeka koji ga je preko interneta izazivao na borbu

Snimka pokazuje kako je Neer nekoliko puta laktom udario u glavu navodno onesviještenog Martina te ga je posljednji put udario nogom dok su ga kolege skidale s protivnika

Komentari 4

Avatar jonnyrebel
jonnyrebel
19:15 25.02.2015.

Lik je s*ao pa dobio, ne kužim u čemu je stvar. Osim da je dobio besplatnu lekciju da ne možeš provocirat ljude nekažnjeno. Dali je naučio nešto, vidiće se. A ak ga sad tuži, može si na čelu tetovirat ja sam p**ka. Jer samo je dobio što je tražio.

VL
OB
ObrenM
17:34 26.02.2015.

Nisam za nasilje,ali se pitam,dali je ovaj junak jeftino prosao.

VL
OB
ObrenM
17:34 26.02.2015.

Nisam za nasilje,ali se pitam,dali je ovaj junak jeftino prosao.

VL
Avatar abraham73
abraham73
12:56 26.02.2015.

ti takozvani mma "borci" su obicni gadovi satanisti sto mu je trebalo ispribijat covika i ako ga je provocira, borilacke vjestine su umjetnost a ne dase koristi kao oruzje, trebao ga je ovaj upucati ko zeca .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.