Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVA U MAKSIMIRU

Mladi plavi: Nema glume, s treninga se vraćamo s osmjehom

Matej Kovačić (1)
Antonio Bronić/Pixsell
14.08.2011.
u 17:52

Dinamove nade Šitum i Kovačić oduševljeni su atmosferom u klubu te ističu da im je to jedan od najjačih aduta.

Liga prvaka velika je ovosezonska želja Dinama, no do tog sna ostao je još jedan mali koračić. Ostaje tek vidjeti hoće li plavi u europsku elitu, no u međuvremenu jedna stvar je sigurna - za budućnost nema straha. 19-godišnji Mario Šitum sjajno je odigrao i zabio pogodak Karlovcu te pobrao simpatije i struke, a i maksimirkse publike.

Mladi napadač zadovoljstvo ne skriva, ali je čvrsto na zemlji.

- Prekrasno je biti dio svega ovoga, trenirati i igrati s vrhunskim igračima i stručnim stožerom. Uistinu imam same pohvale na cijeli ambijent u kojemu sam se našao. Drago mi je i zbog mog pogotka u susretu s Karlovcem. Puno mi znači, no bez obzira na to, na meni je da i dalje radim punom parom, učim od najboljih i dokazujem se iz dana u dan. I to ću činiti sa zadovoljstvom jer raditi u uvjetima koje sam spomenuo je privilegija za svakoga, a posebno za mladog igrača kao što sam ja.

Kako Šitum gleda na cjelokupnu atmosferu u svlačionici i oko nje uoči utakmice s Malmöom u srijedu na Maksimiru?

- Atmosfera je sjajna. Odlazimo na treninge sa zadovoljstvom i u istom se raspoloženju svi s njih vraćamo. Prava smo ekipa i to mogu vidjeti svi izvan kluba, cijela javnost koja mjesecima i godinama prati ovaj klub. Iskrena pozitiva jednostavno zrači i ne može se odglumiti. A upravo je timski duh u ovome trenutku jedan od naših najjačih aduta – zadovoljno je prepričao Mario svakodnevicu sa svojim suigračima.

Slično govori i Mateo Kovačić.

- Svi su dečki sjajni, od mojih suigrača, preko naših fizioterapeuta, pa sve do stručnog stožera koji pazi na svaki detalj kako bismo bili što bolji. Ovakav način rada, ali i zajedništvo, moraju biti nagrađeni. Nadam se i vjerujem da će to biti upravo u susretu sa švedskim prvakom - ističe Kovačić koji se osvrnuo i na atmosferu u srijedu na stadionu:

- Želimo istrčati pred prepun stadion i vidjeti publiku svu u plavome. Eto, to je želja svih nas igrača – zaključio je Kovačić.

Komentara 8

OB
-obrisani-
19:24 14.08.2011.

19:22h M@rsijanac6 je napisao/la: A gdje su BBB-ovci ???????????? Dinamo im je \"svijetinja\"........................................

OB
-obrisani-
19:25 14.08.2011.

nastavak Sramota,neizreciva sramota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OB
-obrisani-
19:22 14.08.2011.

- Želimo istrčati pred prepun stadion i vidjeti publiku svu u plavome. Eto, to je želja svih nas igrača – zaključio je Kovačić. >>>>>>>>>>> A gdje su BBB-ovci ???????????? Dinamo im je \"svijetinja\"........................................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije