Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA U PROBLEMU

Mladi nogometaš (16) završio u striptiz-baru. Procurile snimke, ovo bi ga moglo skupo stajati

Screenshot: Instagram
26.03.2024.
u 17:42

Za njega će jedan od najvećih engleskih klubova sljedećeg ljeta iskeširati 20 milijuna eura, a tek će u svibnju proslaviti 17. rođendan. Sada je učinio nešto što nije smio

Nogometna reprezentacija Ekvadora se, baš kao i velika većina ostalih nacionalnih sastava ovoga ožujka priprema za novo veliko natjecanje. Dok europske reprezentacije bruse formu pred nadolazeći Euro, južnoamerikanci ovo koriste kao "predigru" za Copa Americu koja će se također održati ovog ljeta. Ekvador je u SAD-u, a oni su svoje prijateljske utakmice odigrali protiv Gvatemale (pobjeda 2:0) i Italije (poraz 2:0).

Nakon prvog dvoboja s Gvatemalom, a uoči onog s Talijanima, protivnicima Hrvatske na Euru, neki su se igrači Ekvadora pred povratak u svoje klubove odlučili malo prozabaviti u noćnom baru u New Yorku. Sve bi to donekle i bilo u redu da se u istom društvu nisu našli neki stariji igrači reprezentacije zajedno s Kendryjem Paezom. Momak koji će tek u svibnju proslaviti 17. rođendan nikako nije, po američkom zakonu, smio biti u striptiz-baru sa svojim suigračima. Sad kad su procurile snimke iz noćnog kluba, mogao bi biti u problemu. Maloljetan je, ispod 21 godine ne smije se ulaziti u takve prostore, a on je na video-snimkama bacao dolare na plesačice.

Paez je, iako još nema ni 17, već šest puta nastupio za seniorsku reprezentaciju Ekvadora. Zvijezda je to za koju će Chelsea idućeg ljeta njegovom Independienteu platiti čak 20 milijuna eura. Tada će, kad napuni 18, moći i službeno preći u redove jednog od najvećih svjetskih klubova. Ali nakon ovoga možda sve krene u nekom drugom smjeru. 

Nakon incidenta u kojem je Paez bio u noćnom baru iz Ekvadorskog nogometnog saveza oglasili su se o cijeloj situaciji. Zatražili su još dan-dva vremena za odluku što će učiniti, a spominje se da će neki igrači, potencijalno i sam Paez biti izbačeni iz reprezentacije. Osim Paeza, na video-snimkama se jasno vide i Robert Arboleda, nogometaš brazilskog Sao Paula te još neki igrači.

- Slike koje su izašle u javnost protive se našim principima. Igrači su nakon utakmice s Gvatemalom imali slobodnu večer. Za nekoliko dana donijet ćemo daljnje odluke u svezi svega", kratko su poručili iz Saveza.

Ključne riječi

Komentara 2

ŠS
Štap sa glavom
16:29 28.03.2024.

Koja bedastoća. Na televizijama i novim medijima možeš gledati golotinju kakvu želiš a uživo ne.

Avatar Tombstone
Tombstone
18:26 26.03.2024.

Po zakonu se u strip bar moze ici s 18 godina, samo u 9 drzava s 21. NY nije medju tih 9.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije