Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukove godine
Povratak na članak

Mladi i naivni! O čemu priča Špaco, plavi su mlađi od bijelih

Prosjek prvih 11 bijelih u srazu s AEK-om bio je 24,2 godine, a plavih protiv Španjolaca 24,1 godinu.

Komentari 13

OB
-obrisani-
06:57 18.09.2010.

Što još treba Subašić napraviti da izgubi mjesto u prvom sastavu ili u reprezentaciji??? Takvu rupu na golu još nisam vidio u ozbiljnijem klubu! Špaco je odličan trener,napravio je maksimum sa Hajdukom,ali Hajduk jednostavno nema dovoljno jak igrački kadar.Ni Murinjo ne bi sa ovakvim igračima osvojio HNL,pokraj atomskog Dinama.

VL
MI
mislav
21:40 17.09.2010.

Ja sam dinamovac al pustite Špacu na miru,ta nisu imali takog trenera već dugo,pustite ga neka radi a sa ovim Subašićem,Vejićem Buljtom ,Maločom,Anasom ne može više učinit.Mora staviti Radoševića na gol pa će već biti 50 % bolje,Špaco nedaj se !

VL
OB
-obrisani-
14:11 18.09.2010.

Mladi i naivni! O čemu priča Špaco, pa Šurjak, Mužinič, Kalinić, Vujovič, Gabrić su iskusni igrači i samo njih treba spremiti i ukomponirati da odigraju na rutini i hajdučki štih..

VL
PR
propalismoFranjoskroz
20:15 17.09.2010.

dok god je na golu hajduka Sinovčićev rob nema tu sreće,primiće i pet pacerskih i nikom ništ

VL
HO
hotfishlake
20:31 17.09.2010.

nije sve u statistici, cinjenica je da hajduk, osim loseg vejica, nema internacionalne rutinere ala biscan, tonel, cufre koji su svi igrali u velikim klubovima, a cak i rukavina pripada donekle u to drustvo. a i sammir ima vec puno europskih tekmi u nogama itd. kad imas takve stozerne igrace onda je talentiranim \'zutokljuncima\' lakse se \'slepati\' i dobro igrati. ukratko, dinamo ima vise rutinera koji drze momcad tako da mladci mogu slobodno i rasterecno igrati. no za nase novinare je to vec visa matematika, lakse im je izracunati prosjek godina.

VL
MA
markovic
20:41 17.09.2010.

pa ista stvar se događala s dinamom ovih godina vode igru bolji su i onda spuše,tako se skuplja iskustvo Splićani nemaju pojma šta je Europa i normalno da se to događa a ima tu i do trenera nešto,Špaco je bunkeraš,a hajduk nije obrambena ekipa,i koliko god bio Špaco stariji od Vahe,mislim da je Vaha daleko daleko bolji trener

VL
SR
srnjak
20:49 17.09.2010.

dinamo pobjedio , mamića se sad neće dirat pa ajde idemo se malo okomiti sad na hajduk i poklepović, ha???!!!!! kretenčići od novinara !!! razapinju poklepovića i hajduk nakon prvog poraza nakon ohoho vremena.... nego šta nek je momčad mladaa i neiskusna , gdi je ta momčad bila u zadnjih 15 godina? , još treba bit tako jakih tekmi 30-tak godišnje sa ovako jačim protivnicima pa bi mogli reć da je momčad sazrila i stekla neko određeno iskustvo-nemoj se sad ozrene maršiću čupati na pobjedu dinama.... i poklepović ima kredita puno u slučaju kiksa zato novinarčiću nje trkeljaj gluposti i ne izmišljaj toplu vodu .... drže se hajduče..!!!!

VL
MI
mixy
21:06 17.09.2010.

svaka čast dinamu na veličanstvenoj pobjedi, hajdukovac sam..hajduk razocarao, ali nemogu bolje od ovoga...no to nije bitno, moja replika novinaru koji je pisao članak..prvih jedanaest dinama protiv villareala je bilo staro 24,18(24,2) godina, a hajduka 24,09(24,1)...mozete izracunati ako hocete...al svejedno, dinamo je majstorskom igrom razbio villareal i sve pohvale na tome..ima se hajduk na koga ugledati..ako ista misle napraviti u hnl-u, a kamoli u europi, trebali su dovesti koje pojačanje..al očito smo mi svi glupi a samo hajdukova struka pametna..pozdrav

VL
CU
cupus
22:05 17.09.2010.

samo da nije izvadio pola veznog reda Hajduk bi pobijedio. dinamovac sam ali mi je strasno zao jer je hajduk mogao dobiti. bio je pola sata bolja ekipa.Subasic je kriv za dva gola pa bi mogao malo prepustiti gol drugima koji su u formi...NEEEMAAAA PREEEDAJEEEE

VL
AB
absolutleyfree
22:14 17.09.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

VL
MY
mystery023
08:56 18.09.2010.

Ne priča on tu o mladosti doslovno, nego o naivnosti i neiskustvu u igranju europskih utakmica, samo očito neki novinari nemaju dovoljno mozga da bi to skužili. Ima još utakmica, ništa nije izgubljeno, nikome neće padat glave zbog ovoga ko što bi novinar to htio. samo hrabro naprid

VL
GR
gripole rv
10:24 18.09.2010.

izgleda da će hajduk morat davat 2 i više golova ako bude htio bod ili bodove dok god igraju subašić totalno van forme i vejič koji nikad ni nije bio neki igrač.bez njega je obrana bila odlična lani.terajte ga u mosor

VL
VO
vojvo
15:33 18.09.2010.

nije stvar u mladosti i naivnosti nego o neznanju ,jer ti igrači mogu igrati samo tamo gdje jesu i nigdje drugdje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.